Eton Shirts info

Kvalitetsskjorter

Eton Shirts skjermbilde Fri frakt: Ja Betal med: Bankkort, PayPal Toll: Toll inkl. i prisen Retur: 60 dagers angrett (inkl. frakt) Prismatch: Nei Besøk Eton Shirts

Eton Shirts tilbyr ulike skjorter og enkelte accessoirer for menn. Helt siden 1928 har denne bedriften holdt på med dette og er i dag en ledende skjortemaker på det globale markedet.

De fleste type skjorter

Eton Shirts skriver på nettsiden at alle deres skjorter er laget fra bunn av og at alle deres plagg har lang holdbarhet. Dessuten er hver eneste av deres skjorter laget av 45 ulike deler og sydd med over 12.000 sting. Eton Shirts bruker også den beste bomullen i verden, nemlig Extra Long Staple.

Bilde som viser litt av skjorteutvalget på Etonshirts.com
Denne nettbutikken er ryddig og oversiktelig. Filtreringsmulighetene gjør det lett å finne frem til ønsket produkt.

La oss nå ta en titt på utvalget. Kategoriene gir inntrykk av et variert og omfattende utvalg, her er det nemlig mange ulike typer skjorter. «Slim fit», «Business», «Casual», «Evening & Tuxedo» og «Timeless Basics» er bare noen av de ulike skjortetypene man finner i denne nettbutikken.

En grundigere undersøkelse i hver av kategoriene avdekker at utvalget generelt er meget bra. I tillegg til en rekke ulike skjortetyper, finner man også skjorter av olastoff og lin her. Eton Shirts tilbyr også skreddersydde skjorter.

Prisnivået står for øvrig i stil med den angivelige gode kvaliteten. De fleste skjortene koster nemlig godt over 1.000,- kr.

Ønsker du å designe dine egne skreddersydde kvalitetsskjorter etter egne mål så sjekk ut den norske nettbutikken Tailor Store.

Eton Shirts har også et utvalg av diverse accessoirer. Utvalget er nok ikke veldig variert, men til gjengjeld har man et godt utvalg av hver produkttype. I all hovedsak er det slips, sløyfer og skjerf man finner her.

Verdt å nevne

Eton Shirts tilbyr gratis frakt til Norge, men man har også mulighet til å bestille Ekspress-levering, da mot et gebyr på 249,- kr.

Besøk Eton Shirts

Sosiale Medier

Du kan følge Eton Shirts på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Eton Shirts

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.