Fjellsport.no

Friluftsliv for store og små

Fjellsport.no skjermbilde Fri frakt: Over 1.000 kr. Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna. Retur: Fri retur. Prismatch: Nei. Besøk Fjellsport.no

Denne nettbutikken har fokus på friluftsliv, og en stor del av utvalget har med dette å gjøre. Fjellsport.no har en del produkter som ikke alle lignende nettbutikker har. Her kan man nevne utstyr relatert til skredsikring, slakting og isklatring. Ellers har Fjellsport.no også et godt utvalg av ski- og snowboardutstyr.

Friluftsklær til hele familien

Herre, Dame og Barn er tre av hovedkategoriene i menyen på Fjellsport.no. Samtlige av disse består av en rekke underkategorier, hvorav de fleste er relatert til klær og accessoirer. Klærne er enten designet for friluftsliv, trening eller sport. I utvalget vil du finne mange kvalitetsmerker, som blant annet Fjällräven, Norrøna, Johaug, Kari Traa og mange andre. Her får du altså kjøpt både dameklær, herreklær og barneklær.

Utvalget byr på yttertøy som skalljakker, parkas, dunjakker, med tilhørende type bukser. Gensere og overdeler, t-skjorter og undertøy får du også kjøpt her. Tøy av ulikt stoff er inkludert, både ull, merinoull, bomull, syntetiske varianter, fleece og annet finnes i utvalget. Videre vil du også få kjøpt accessoirer som hansker, luer, caps, belter, bukseseler, pannebånd og lignende.

Ellers finner man også sko i dette utvalget. Har først og fremst et godt utvalg av fjellstøvler, jaktstøvler, vintersko og den slags sko, men har også løpesko, tøfler og sandaler. Har sko for både damer og herrer, i tillegg til barnesko. Snø- og isbrodder, telt- og bivuakksko, innerstøvler, gamasjer og innleggssåler fås også kjøpt her. Fører blant annet skomerker som Alfa, Baffin, Ecco, Viking, Asics og Salomon.

Godt utvalg av friluftsutstyr

Stort utvalg innen friluftsliv: Legg merke til alle varekategoriene.

Generelt kan man si at utvalget av friluftsutstyr er ganske variert. Her får man kjøpt pulker, truger, våpen- og slakteutstyr, telt, sovepose og den slags. Utstyr til både klatring og isklatring finner man også her, enten du skal ha klatretau eller isøks. Hundedekken, hundesko og diverse annet utstyr til hunden er også inkludert. Ellers får man også nevne soveposer, telt, turbrennere, GPS-kart og hodelykter.

Ski, snowboard og langrenn

Alpin- og toppturski, fjellski, langrennski, snowboard, skisko og – støvler, bindinger, smøring, staver: Ja, man kunne ha fortsatt å nevne eksempler fra utvalget. Kort sagt er utvalget av utstyr som dette ganske godt, og byr også på en del produkter som ikke alle lignende nettbutikker tilbyr. For eksempel har Fjellsport.no også skredutstyr i utvalget, blant annet skredsøkere og søkestenger. Tilpassede klær er også med, blant annet langrennsklær til både han og henne.

Resten av utvalget

Det øvrige utvalget byr på GPS- og pulsklokker, blant annet flere toppmodeller fra kjente merker som Garmin, Polar og Fitbit. Fjellsport.no har ikke sykler, men har til gjengjeld en del tilbehør, blant annet hjelmer og sykkelklær. En del fiskeutstyr byr også denne nettbutikken på. Her kan man blant annet nevne fluestang, fjordgarn og vadersko.

Besøk Fjellsport.no

Sosiale Medier

Du kan følge Fjellsport.no på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Fjellsport.no

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 33465000