Foto.no info

Utstyr til både amatører og proffer

Foto.no skjermbilde Fri frakt: Over 1.000 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Gavekort, Vipps Retur: 14 dagers returrett Prismatch: Nei Besøk Foto.no

Denne nettbutikken tilbyr et bredt sortiment innen fotografi. I tillegg til et drøss av fotokameraer og massevis av fotoutstyr, tilbyr Foto.no også videokameraer, droner, monitorer, mikrofoner, printere og mer.

Foto og videoutstyr – også for proffene

Med et drøss av foto– og videokameraer, samt massevis av tilbehør, skiller denne nettbutikken seg ut som en allsidig leverandør til både amatører og proffer. Nettbutikken har fotoapparater i et stort antall prisklasser, fra kun 800 kr og helt opp i 600.000-kronersklassen.

Det samme kan man si om videokameraer. Her får du også kjøpt videokameraer i tilsvarende prisklasse. Foto.no har blant annet 360-kameraer, actionkameraer og semi pro-kameraer, i tillegg til noen skikkelige beist av proffkameraer. Har ellers en del tilbehør og utstyr, blant annet monitorer, videolys, videoservere, og mer.

Utstyr og tilbehør til foto og video

Utvalget av diverse utstyr og tilbehør er variert. Her får du kjøp massevis av diverse lysutstyr, blant annet lysbord, reflektorer, softbokser og mye mer. Man kan også trekke frem objektiver, mikrofoner, opptakere, bæreutstyr, videoservere, og mer.

Droner og printere

Noen av dronene i utvalget på Foto.no
Heftige droner: Foto.no har droner ment for både ferdsel i luften og under vann.

Muligens litt overraskende, men Foto.no har også et stort og variert utvalg av droner. Nettbutikken tilbyr blant annet hobbydroner, industrielle droner og undervannsdroner. Utvalget byr på massevis av diverse tilbehør, og mange merkevarer. Prisnivået varierer fra litt over 4.000 kr og opp til 34.000 kr.

Ellers skal det også nevnes at Foto.no har en del skrivere og printere. Her får du kjøpt fotoskrivere, multifunksjonelle skrivere, og tilbehør, blant annet blekk, papir og den slags.

PC-er ment for foto og videobehandling

Foto.no tilbyr også en rekke PC-er som er optimalisert for behandling av foto og video. PC-ene de tilbyr er fra henholdsvis Apple og HP. I dette utvalget finner du noen av markedets aller råeste PC-er, blant annet «Apple Mac Pro 28 Core, 1,5TB RAM, 4TB, 2x Pro Vega 2» til 646.000 kr. En del programvare inngår også i dette utvalget, først og fremst for foto- og videobehandling.

Fysiske gavekort

Du kan bestille fysiske gavekort i nettbutikken. Disse kan brukes i alle deres butikker, samt i nettbutikken. Gavekortet er gyldig i 2 år etter kjøpsdato. velg beløp fra 100 kr opp til maks 5.000 kr.

Egen podcast

Det er jommen ikke alle nettbutikker som har sin egen podcast. Er du interessert i fotoarbeid, kan nok podcasten Fotopodden falle i smak. Sjekk lenken under for å høre podcasten.

Besøk Foto.no

Sosiale Medier

Du kan følge Foto.no på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Foto.no

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 46462424