FRETEX

Gjenbruk på sitt beste

FRETEX skjermbilde Betal med: Bankkort. Retur: 14 dagers angrerett (ikke inkl. frakt). Prismatch: Nei. Besøk FRETEX
Bildet viser noen av de dyreste plaggene på Fretex.no
Stilige klær til salgs på Fretex.no

Norges største bruktkjede, nemlig Fretex, har også en nettbutikk. Her får man kjøpt dameklær, herreklær og barneklær. Kult, hva? Gjenbruk er jo i vinden, og er dessuten et miljøvennlig alternativ til øvrig shopping.

Kun klær og sko foreløbig

Alle som har besøkt Fretex, vet at kjeden både har elektronikk, kjøkkenutstyr, møbler, dekor – og enda mer. Nettbutikken fører imidlertid kun klær og sko for øyeblikket.

Utvalget er i grunn ikke så verst, særlig med tanke på at utvalget kun kommer fra gjenbrukte klær. Utvalget av dameklær ligger på rundt 2.250 ulike plagg. Utvalget av herreklær er nok litt mindre, med rundt 600 plagg. I tillegg har Fretex også et lite utvalg av barneklær, på rundt 100 ulike plagg. Blant plaggene i sortimentet, finner man blant annet: Jakker, bukser, gensere, kjoler, også videre.

Skoutvalget er ikke all verdens, men blant omtrent 100 sko kan det godt hende det dukker opp en skikkelig skatt. Her kan man blant annet finne skinnsko, ankelstøvletter og pumps.

Hyggelige priser

Fretex er jo en bruktbutikk, så det er klart prisene må justeres deretter. Samtidig skal jo kjeden overleve i markedet, og må ta seg tilstrekkelig betalt for å overleve.

Prisene er uansett ikke ille: Man ser sjeldent plagg som er dyrere enn 1.499 kr. Da er det som regel snakk om eksklusive vintagefrakker, saueskinnsfrakker, såkalte luksusdresser, også lignende. Dette er jo plagg som ville kostet langt mer om de var nye, så uansett – her kan man gjøre noen skikkelige røverkjøp. De billigste klærne – som enkelte t-skjorter, topper og miniskjørt – koster gjerne under 100 kr. Billige sko vil man også finne på Fretex.

Verdt å nevne

Fretex har omtrent 50 fysiske butikker, fra Kirkenes i nord til Mandal i sør. Fretex er eid av Frelsesarmeen i Norge. Ti prosent av bruktomsetningen går til Frelsesarmeens sosiale arbeid, noe som utgjør omtrent 30 millioner kroner årlig.

Besøk FRETEX

Sosiale Medier

Du kan følge FRETEX på disse sosiale nettverkene.

Kontakt FRETEX

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 23069244