Galleri D40

Lang erfaring og stort utvalg

Galleri D40 skjermbilde Fri frakt: Ja. Betal med: Bankkort, Gavekort. Sender fra: Norge. Retur: 14 dagers angrerett. Prismatch: Nei. Besøk Galleri D40
Rated 0 out of 5
0 av 5 stjerner (basert på 0 erfaringer)

Galleri D40 tilbyr kunst fra mer enn 150 ulike kunstnere. Dette galleriet ble etablert allerede i 1972, og har i tillegg til et fysisk kunstgalleri i Oslo, også denne nettbutikken.

Ifølge dem selv er Galleri D40 spesialister på grafikk, både av eldre og nye kunstnere. Etter snart 50 år i bransjen har galleri D40 en type erfaring som kommer kundene til gode. Blant annet kan man lese at galleriet er behjelpelige dersom bildet man ønsker seg er utsolgt. Takket være et stort nettverk har galleriet anledning til å hjelpe kunder i slike tilfeller.

40 års erfaring med innramming

En del gallerier tilbyr også innramming, og dette gjelder også D40. Galleriet har faktisk en egen rammemaker, som sørger for en skikkelig kvalitetsinnramming.

Over 2.000 unike kunstverk

Til være et norsk kunstgalleri er utvalget på mer enn 2.000 unike kunstverk slettes ikke verst. Over 150 ulike kunstnere står bak disse verkene, noe som også er ganske bra. Vi har tidligere skrevet om andre nettbaserte gallerier og nettbutikker som tilbyr kunst, som ikke på langt nær har like godt utvalg som Galleri D40.

Bildet viser noen av kunstverkene i utvalget på D40.no
Mange vakre kunstverk i utvalget.

En titt gjennom utvalget avslører stor variasjon i både farger, stil og teknikker. Her finner man fargesprakende abstrakt kunst – for eksempel av den kjente kunstneren Frans Widerberg, barnlige og naive verk i tegneseriestil, realistiske skildringer av natur og mye mer.

Etablerte kunstnere som blant annet Knut Nerdrum, Nico Widerberg og Kristian Finborud er representert i utvalget.

Verdt å nevne

5 % av alle bilder som koster mer enn 2.000 kr går til Bildende Kunstneres Hjelpefond, noe som skiller seg positivt ut fra hvordan de fleste driver nettbutikk.

Galleriet tar forbehold om trykkfeil og utsolgte bilder, og gjør oppmerksom på at enkelte av fotografiene kan variere noe i farge fra originalbildet.

Besøk Galleri D40

Kontakt Galleri D40

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 22448586

Galleri D40 Erfaringer

Du må være innlogget for å kunne dele erfaringer.

Det er ingen som har delt erfaringer om denne nettbutikken enda. Skriv om dine egne? Det ville vi og andre lesere satt stor pris på!

Kommentarer

Legg igjen en kommentar