Happy Socks

Gøyale sokker til hele familien

Happy Socks skjermbilde Fri frakt: Over 350 kr. Betal med: Bankkort, PayPal. Retur: 30 dagers returrett (ikke inkl. frakt). Prismatch: Nei. Besøk Happy Socks
0,0 rating
0 av 5 stjerner (0 omtaler)
Nettbutikken har salg!

Denne nettbutikkens fremste salgsvare er sokker, det kommer jo tydelig frem i navnet. Happy Socks har gjort stor suksess og har butikker over hele verden. Hemmeligheten? Å gjøre mote ut av sokker. Fargerik og gøyal mote, vel å merke.

Sokker som skiller seg ut

Sokker er det massevis av i denne nettbutikken, og det skulle vel bare mangle. I tillegg til «Sokker» benytter Happy Socks også «Korte sokker», «Athletic sokker» og «Dressed sokker» som underkategorier.

Noen av sokkene på Happysocks.no
Sokkene på Happy Socks er definitivt fargerike.

Det er kun førstnevnte kategori som kan sies å ha et ok utvalg. De øvrige kategoriene byr på et litt labert utvalg. Fellesnevneren for samtlige sokker i denne nettbutikken? Livlige farger!

Her finner man nemlig ikke de vanlige (og kjedelige) sorte eller hvite sokkene, men snarere sokker som skriker etter oppmerksomhet.

Resten av utvalget er dårlig

Utvalget av undertøy er litt dårlig, og begrenser seg til noen boksere for menn og noen truser for damer. Dette er til gjengjeld fargerike plagg og vil nok skille seg ut i enhver undertøyskuff. Bedre utvalg av undertøy finner man for eksempel på nettbutikker som Timarco eller Cubus.

Heller ikke utvalget av accessoirer er særlig imponerende. Noen få solbriller, et håndkle og noen slippers utgjør det meste av dette utvalget, som er likt både for damer og herrer. Det samme gjelder badetøy. Noen få badebukser for herrene og noen badedrakter for damene utgjør hele utvalget av badetøy.

Hva med utvalget for barn? Vel, i tillegg til sokker kan man også finne strømpebukser her. Ellers har Happy Socks også sokker inspirert av Rolling Stones og Beatles. Man kan imidlertid undre seg over hvorvidt barna synes det er kult med slike sokker.

Besøk Happy Socks

Salg!

Klær

Happy Socks har en rekke sokker og noen få truser på salg for tiden. De fleste tilbudene ligger på 30 % rabatt. Flere nettbutikker med salg på klær.

Sist sjekket: 08.03.2020

Sosiale Medier

Du kan følge Happy Socks på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Happy Socks

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Happy Socks Omtaler

Ønsker du å skrive en omtale on denne nettbutikken? Bli med i dag!

Det er ingen som har skrevet omtaler om denne nettbutikken enda.