I Love Dogs info

Perfekt til hundeeiere

Faktasjekket: 09.11.2021

I Love Dogs skjermbilde Fri frakt: Over 500 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna, Vipps Retur: 30 dagers returrett (ikke inkl. frakt) Prismatch: Nei

Enhver hundeeier setter antagelig pris på en nettbutikk som utelukkende er dedikert til hunder. I Love Dogs har antagelig alt det utstyret og tilbehøret du trenger som hundeeier.

Komplett utvalg?

I motsetning til en del andre dyrebutikker – det vil si nettbutikker som tilbyr utstyr til kjæledyr og andre husdyr – har I Love Dogs spesialisert seg på ett kjæledyr. Ikke så dumt, ettersom du da kan rendyrke utvalget. Her kan vi jo også nevne I Love Cats, som vi har omtalt tidligere. I Love Cats har nå slått seg sammen med denne nettbutikken. Du finner derfor også varer til katt her, på tross av at navnet ikke akkurat tilsier det.

Bildet viser noen av produktene på Ilovedogs.no
I Love Dogs har et godt utvalg av spesialfôr, blant annet for drektige og allergiske hunder.

I Love Dogs byr blant annet på produkter som automatisk tørrfôrdispenser, gummierte potesokker, joggebelte, en lang rekke med ulike hundeklær, og mye annet.

Fargerike ID-brikker

ID-brikker dukker også opp i utvalget, og her har du en del fargerike og barnlige design å velge blant. Telemark Skilt tilbyr for øvrig ID-brikker til en rimeligere penge, og selv om deres brikker også er fargerike, er disse samtidig ensfargede og derfor noe mer «dempede» i uttrykket. Telemark Skilt har også en helt sort ID-brikke.

Har alt du trenger

Det er kanskje unødvendig å si at I Love Dogs ellers har alle de produktene du forventer å finne hos en nettbutikk dedikert til hunder? Det være seg bånd, seler, matskåler, hundesenger, og lignende produkter. Utvalget er altså meget bra, og byr også på mange ulike typer spesialfôr.

Gunstige betingelser for kjøp av tørrfôr

Nettsiden domineres av store bilder av våre firbente venner, gjerne akkompagnert av gunstige spesialtilbud. En av nettbutikkens faste tilbud er at du, ved bestilling av tørrfôr, alltid får med en overraskelse i samme sleng. I tillegg er hver åttende sekk gratis: I Love Dogs refunderer den rimeligste av de siste åtte tørrfôrbestillingene.

Sosiale Medier

Du kan følge I Love Dogs på disse sosiale nettverkene.

Kontakt I Love Dogs

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.