JUNAROSE

Butikk ikon

Plus Size-fashion

JUNAROSE skjermbilde Betal med: , , , . Retur: 30 dagers returrett (inkl. frakt)*. Prismatch: Nei. Besøk JUNAROSE Nettbutikken har salg!

JUNAROSE er en nettbutikk som tilbyr klær for damer i størrelse 42 til 56. Såkalt Plus Size fashion altså. Utvalget legger vekt på de siste trendene, og målgruppen er unge og trendbevisste kvinner. Klærne deres er tilpasset damer i slike størrelser, slik at verken komfort eller kvalitet blir komprimert.

Kun 500 plagg – foreløpig

Totalt sett er ikke utvalget veldig bra dessverre. Litt i underkant av 550 produkter utgjør nemlig det totale utvalget på denne nettbutikken. Dette inkluderer klesplagg som kjoler, topper, jeans, jakker, bukser, skjørt og shorts. Man finner også strikkede plagg her, med et utvalg på litt i overkant av 40 plagg, samt badetøy, med omtrent 20 plagg. Selv om det ikke er snakk om så mange ulike klesplagg, finner man iallfall de fleste type ordinære dameklær her.

Bildet viser noen av tilbudsvarene på denne nettbutikken
Egen underside for salg: Da denne saken ble skrevet lå nesten halvparten av klesplaggene på JUNAROSE ute til salg.

Begrensningen i utvalget skyldes nok det smale fokuset. Dette markedet er nok ikke så stort, men hvis ting utvikler seg i riktig retning for JUNAROSE, vil antagelig utvalget utvides etter hvert.

Verdt å nevne

JUNAROSE har en medlemsklubb som tilsynelatende kalles «JUNAROSE Members Club». Dette står nemlig skrevet på forsiden. Et søk etter kundeklubb på siden, avdekker imidlertid at denne medlemsklubben egentlig kalles «J. Lindsberg Kundeklubb». Uansett, dette er snakk om en helt ordinær, gratis og uforpliktende medlemsklubb, hvor medlemmer blant annet får tilgang til gunstige tilbud og nyheter.

Eget kontaktskjema for e-post

JUNAROSE oppgir ikke noen e-postadresse på siden deres. I stedet kan man bruke et kontaktskjema – under siden «Kontakt Oss», om man ønsker å sende epost.

Angrerett

* JUNAROSE skriver følgende om deres betingelser knyttet til angrerett: «Hvis du gjør bruk av angreretten, refunderer vi alle betalinger vi har mottatt fra deg, herunder leveringskostnader, (men ikke ekstra kostnader hvis du har valgt en annen leveringsform enn billigste form for standard levering som vi tilbyr), uten ugrunnet opphold og under alle omstendigheter senest 14 dager fra datoen vi mottok meldingen om din beslutning om å angre denne avtalen.»

Besøk JUNAROSE

Salg!

Klær

JUNAROSE har mer enn 190 dameklær på salg. Salget inkluderer blant annet strikket tøy, kjoler, jakker og topper. Opptil 50 % rabatt! Flere nettbutikker med salg på klær.

Sist sjekket: 31.12.2019

Varekategorier

Dette er produktkategoriene du finner i denne nettbutikken. Klikk på en for å se listen over andre som selger det samme.

Dameklær Klær

Sosiale Medier

Du kan følge JUNAROSE på disse sosiale nettverkene.

Kontakt JUNAROSE

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 23960635

Kommentarer

Del gjerne dine erfaringer med andre her.