Kid

Butikk ikon

Tekstiler til alle formål

Kid skjermbilde Betal med: , , , . Sender fra: . Retur: 14 dagers angrerett (ikke inkl. frakt). Prismatch: Nei. Besøk Kid Nettbutikken har salg!

Denne nettbutikken tilbyr først og fremst tekstiler, og er nok en kjent og kjær kjede for mange. Kid har også et visst utvalg av interiør, lamper og diverse servise og lignende produkter til kjøkkenet. 

Mange ulike tekstiler

Tekstiler er så mangt. Ikke bare inkluderer tekstiler varegrupper som sengetøy og gardiner, men også tepper, duker, kluter, matter og håndklær er eksempler på ulike tekstiler. Alt dette finnes naturligvis i utvalget til Kid. Ellers bør man vel også trekke frem dyner, puter, saueskinn og den slags. Utvalget innen tekstiler er altså temmelig variert og omfattende.

Bildet viser noen av bestselgerproduktene på Kid.no
Kid har en egen kategori for bestselgere, her ser du noen av dem.

Resten av utvalget imponerer ikke

Kid har en del produkter relatert til solskjerming, som blant annet rullegardiner, persienner og lameller. Dekor finner man også i denne nettbutikken, skjønt dette ikke anvendes som en egen kategori. Man finner dekorvarer under hovedkategorien «Interiør» og deretter underkategorien «Pynt». Utvalget her er imidlertid ganske smalt, og inkluderer kun noen ulike speil, fat og dekketallerkener.

Produkter relatert til kjøkkenet får man også tak i på denne nettbutikken. Utvalget her er heller ikke særlig imponerende, og inkluderer kun noen titalls ulike serviseprodukter, noen kopper, skjærefjøler og den slags. Kjøkkentekstiler som kjøkkenhåndklær, grytelapper, kjøkkenforklær og kjøkkengardiner finnes også i dette utvalget. Kid har også et visst utvalg av lamper, som blant annet ulike bordlamper, gulvlamper og taklamper. Diverse LED-produkter er også inkludert i dette utvalget. 

Besøk Kid

Salg!

Interiør

Kid kjører en rekke salgskampanjer for tiden. Disse kampanjene inkluderer blant annet en del ulike gardiner, skinnesystemer for gardiner og dyner. De fleste kampanjene gir 50 % rabatt. Kampanjene kan avsluttes til ulik tid, derfor er det lurt å følge med. Flere nettbutikker med salg på interiør.

Sist sjekket: 31.12.2019

Varekategorier

Dette er produktkategoriene du finner i denne nettbutikken. Klikk på en for å se listen over andre som selger det samme.

Baderom Dekor Interiør Kjøkken Lamper Tekstiler

Sosiale Medier

Du kan følge Kid på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Kid

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 31002000

Kommentarer

Del gjerne dine erfaringer med andre her.