Monki

Butikk ikon

Billige moteklær til jenter og damer

Monki skjermbilde Fri frakt: Over 500 kr. Betal med: , , . Sender fra: . Toll: Inkludert i prisen. Retur: 14 dagers returrett (ikke inkl. frakt). Prismatch: Nei. Besøk Monki Nettbutikken har salg!

Denne nettbutikken tilbyr moteriktige klær, sko og diverse accessoirer for kvinner. Prisnivået er overraskende lavt, selv når man ser bort fra de tidvis svært gunstige tilbudene.

Bra utvalg av klær og bra priser

Monki opplyser ikke om størrelsen på vareutvalget deres. En nærmere titt på de ulike varekategoriene viser imidlertid at utvalget jevnt over er ganske bra. Når det gjelder dameklær, finner man blant annet plagg som gensere, bukser, jakker, jumpsuits, kjoler og topper her. Utvalget inkluderer også undertøy og svømmetøy.

Som nevnt innledningsvis selger denne nettbutikken klær til temmelig lave priser. La oss se nærmere på noen eksempler på dette. Monki har blant annet et bra utvalg forskjellige jeans til 300 kr. De har også mange jakker for 400 kr, mange kjoler til 250 kr og flere t-skjorter med forskjellig design til 80 kr.

Vans og Buffalo-sko

Ellers har jo Monki også en del sko i utvalget sitt. Dette utvalget inkluderer blant annet skotyper som boots, sneakers, sandaler og høyhælte sko. Utvalget her er ikke så veldig omfattende, men byr på en rekke billige sko. Man kan trekke frem sneakers til 300 kr, cowboystøvler til 500 kr, og høyhælte sko til 400 kr.

Bildet viser noen av de billige klærne på Monki.no
Billige klær: Monki tilbyr en lang rekke klær til svært konkurransedyktige priser.

Utvalget består også av en del merkesko, som blant annet Vans og Buffalo. Prisnivået på modeller fra disse skomerkene er naturligvis litt høyere. Blant annet kan man nevne Vans-sneakers til 1000 kr, og Buffalo-sko til 1000 kr.

Billige accessoirer

Når det gjelder accessoirer har Monki blant annet sokker, tights, hatter, skjerf, hansker, lommebøker og belter. I tillegg har Monki et lite utvalg av smykker – riktignok kun noen titallsprodukter.

Dette er til gjengjeld veldig billige smykker. Blant annet får man her kjøpt øreringer til 80 kr, halskjede til 50 kr, og ringer til 60 kr.

Det bør også nevnes at Monki har noen solbriller i sitt utvalg. Disse er også overraskende billige, med priser helt nede i 100 kr og opp til 150 kr. Monki fører altså ikke bare billige klær, men også en god del billige accessoirer.

Besøk Monki

Salg!

Klær

Monki har for tiden 50 % salg på en haug av dameklær! Gjelder jakker, kjoler, skjørt, bukser og mye mer. Flere nettbutikker med salg på klær.

Sist sjekket: 31.12.2019

Varekategorier

Dette er produktkategoriene du finner i denne nettbutikken. Klikk på en for å se listen over andre som selger det samme.

Accessoirer Briller Dameklær Klær Sko Smykker

Sosiale Medier

Du kan følge Monki på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Monki

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 23966922

Kommentarer

Del gjerne dine erfaringer med andre her.