Morgenlevering info

Bestill matvarer kvelden før, og nyt dem til frokost dagen etter.

Morgenlevering skjermbilde Fri frakt: Ja Betal med: Bankkort Prismatch: Nei Besøk Morgenlevering

Morgenlevering tilbyr levering av matvarer, men har – i motsetning til en del av sine konkurrenter – sin helt egen vri. Som navnet indikerer har de nemlig spesialisert seg på levering av matvarer til frokosten.

Få varene levert før frokosten

Ettersom det er frokostvarer Morgenlevering har spesialisert seg på, har de begrenset seg til fem varekategorier: «Brød og rundstykker», «Bakst», «Drikke», «Knekkebrød» og «Frokostblanding», samt «Pålegg». Vareutvalget er ganske begrenset, og dette bør Morgenlevering antagelig gjøre noe med etter hvert.

Bildet viser noen av bestselgerne på Morgenlevering.no
«Ukens bestselgere» på Morgenlevering.no

Foreløpig er utvalget best når det kommer til brød og rundstykker. Her tilbyr de for eksempel havrebrød, speltbrød, formloff, landbrød, proteinbrød, glutenfritt kornbrød og rugbrød. Utvalget av brød er altså temmelig variert og godt sammensatt.

Når det gjelder de andre kategoriene kan man nok bli overrasket over hvor lite utvalget er. For eksempel har Morgenlevering bare i underkant av 10 ulike pålegg og omtrent 10 ulike drikkevarer.

Morgenlevering tilbyr før øvrig alltid gratis frakt, og om man bestiller varene før klokken 21 vil varene bli levert før frokost neste dag.

Besøk Morgenlevering

Sosiale Medier

Du kan følge Morgenlevering på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Morgenlevering

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 95510955