NetOnNet info

Det meste av hjemmeelektronikk

Faktasjekket: 26.07.2021

NetOnNet skjermbilde Fri frakt: Ja Betal med: Faktura, Gavekort, Vipps Sender fra: Sverige Toll: Inkludert i prisen Retur: Åpent kjøp i 30 dager Prismatch: Nei Besøk NetOnNet

Denne nettbutikken åpnet allerede i 1999, med en plan om å tilby billigere hjemmeelektronikk enn det man kunne finne i vanlige butikker. NetOnNet selger altså deres produkter direkte fra lager, og kan dermed kutte ut en del fordyrende mellomledd.

Elektronikk til hjemmet

Det skal imidlertid sies at NetOnNet ikke utelukkende finnes på nett. De har nemlig også Lagershop et par steder i Norge. Her skal prisnivået etter sigende være det samme som i nettbutikken deres.

Bildet viser noen av PC-skjermene som selges på NetOnNet.no
Den perfekte nettbutikken for gamere? På NetOnNet kan man søke spesifikt etter gamingskjermer.

NetOnNet benytter seg av følgende hovedkategorier: Data og nettbrett, Datakomponenter, Gaming, Helse og personlig pleie, Hjem og fritid, Lyd og bilde, Telefon og GPS, samt Tilbehør. Samtlige av disse har i tillegg en rekke underkategorier.

Fellesnevneren er elektronikk, og det er bare et ørlite fåtall av varer som ikke er elektroniske. Her kan du altså finne så varierte varer som hårføner, kaffetrakter, VR-briller, skjermkort, overvåkningskamera, og mye mer. Har mange mobiler i utvalget, og dessuten et godt utvalg av billige mobiler (fra kun 200 kr). Har også et par billige smarttelefoner.

NetOnNet har ellers et bra utvalg av spillkonsoller og tilhørende utstyr. Her får man tak i Playstation, Nintendo, Xbox og massevis av diverse tilbehør. Dessuten har NetOnNet en del gaming PC-er, også en del billige gaming PC-er.

Droner får man også tak i her. Det er verdt å merke seg at NetOnNet tilbyr droner i ulike prisklasser. Her får man billige droner fra kun 300 kr, men også dyrere modeller til opp mot 15.000 kr. NetOnNet har for øvrig også et utvalg av robotgressklippere og noe tilbehør.

Salgsbetingelser

NetOnNet tilbyr angrefrist og åpent kjøp i 30 dager, garanti på 1 til 2 år, og rask levering. Man velger selv leveringsmåte fra de ulike mulighetene Posten tilbyr. Ved bestilling av vare kan man velge mellom et par leveringsmuligheter. Man kan hente varen på et utleveringssted, få den sendt hjem i postkassen, eller få den levert rett på døren.

Besøk NetOnNet

Sosiale Medier

Du kan følge NetOnNet på disse sosiale nettverkene.

Kontakt NetOnNet

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 21519000