Nordic LED

Butikk ikon

Spesialist på LED-belysning

Nordic LED skjermbilde Fri frakt: Over 1.999 kr. Betal med: , , . Sender fra: . Retur: Ordinær angrerett. Prismatch: Nei. Besøk Nordic LED
0,0 rating
0 av 5 stjerner (0 omtaler)

Nordic LED tilbyr belysning til både privatpersoner og bedrifter. Ellers har Nordic LED også elektromateriell, elbil-ladere, interiørlamper og smarthusprodukter i utvalget sitt.

Belysning til ulike formål

LED downlight, LED paneler og LED strips er produktkategorier som naturligvis hører hjemme på denne nettbutikken. Hver av disse kategoriene består av et ganske bra utvalg. Blant annet kommer LED panelene i både dimbar og vanlig utgave, samt i ulike størrelser og fasonger.

Utvalget av spotbelysning er også supert, med flere ulike skinnesystemer å velge blant. Det bør også nevnes at Nordic LED har belysning ment for trapper og badstuer.

Ellers er utvalget av utebelysning også tipp topp. Her får man blant annet kjøpt vegg- og taklamper ment for utendørs bruk, solcellelamper, bakkebelysning, bassenglys, lyskastere, trappbelysning og hagebelysning.

En god del vanlige lamper

Bildet viser noen av krystallkronene i utvalget til Nordic LED.
Overraskende? Nordic LED har eksklusive krystallkroner.

I utvalget finner man også såkalte interiørlamper, altså vanlige lamper. Både bordlamper, taklamper, vegglamper og gulvlamper er en del av dette utvalget. Hver av disse kategoriene har et ganske greit utvalg, med bra variasjon i både stil og pris.

Det er også verdt å nevne at nettbutikken har et utvalg av eksklusive krystallkroner. Nå er imidlertid ikke Nordic LED en ekspert på interiørlamper. Om du er ute etter et desto større utvalg av interiørlamper, kan du heller besøke Lampegiganten eller Christiania Belysning.

Diverse elektromateriell

Nordic LED har et greit utvalg av elektromateriell. Noen eksempler på kategorier innen denne varegruppen er som følger: Kabelføringsmateriell, sikringsmateriell, koblingsboks, downlightboxer, kabel og rør og festemateriell. Her finner man produkter som sikringsbokser, isolasjonsbeskyttelse, motorvernbryter, også videre.

Smarthus

Denne nettbutikken har et godt utvalg av smarthusprodukter, men man bør merke seg at en stor andel er knyttet til styring av belysning. Gateaways, kontrollere, sensorer, brytere, dimmere, motorstyring: Dette er bare noen av produktene i utvalget. Ringeklokker med videokamera, røykvarslere, diverse produkter for klimastyring og bevegelsesensorer finner man også her.

Det øvrige utvalget

Nettbutikken kan også by på noen ulike ladestasjoner og ladekabler for elbiler. Dessuten vil man finne diverse produkter knyttet til oppvarming her. Man kan blant annet nevne: Terassevarmere, frostvakt, varmefolie, panelovner, varmeovner og baderomsvifter.

Besøk Nordic LED

Varekategorier

Dette er produktkategoriene du finner i denne nettbutikken. Klikk på en for å se listen over andre som selger det samme.

Elektronikk Interiør Lamper Smarthus

Sosiale Medier

Du kan følge Nordic LED på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Nordic LED

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 22680088

Omtaler

Vil du bli med og skrive en omtale om denne nettbutikken, eller delta i vårt shoppingforum?

Det er ingen som har skrevet omtaler om denne nettbutikken enda.