NoSmoke

En av Norges fremste e-sigarettbutikker

NoSmoke skjermbilde Fri frakt: Over 1000 kr. Betal med: Bankkort, Faktura, PayPal. Sender fra: . Retur: 14 dagers angrerett (ikke inkl. frakt). Prismatch: Nei. Besøk NoSmoke
0,0 rating
0 av 5 stjerner (0 omtaler)

Denne nettbutikken har spesialisert seg på e-sigaretter. NoSmoke.no ble startet i 2013 og er en av de største og mest erfarne nettbutikkene i Norge for salg av e-sigaretter.

Knall utvalg

NoSmoke.no har et eget utvalg for nybegynnere.
NoSmoke.no har et eget utvalg for nybegynnere.

NoSmoke skriver på nettsiden at de ønsker å tilby et bredt utvalg av produkter for både nybegynnere og de mer erfarne. Derfor byr nettbutikken på alt fra enkle startsett og ferdigblandet ejuice til mer avanserte mods, selvbyggertanker og ingredienser for å blande sine egne ejuicer.

Varekategoriene i menyen lyder som følger: «E-sigarett sett», «Mods», «Tanker», «Coil», «Deler», «Tilbehør», «E-juice» og «DIY». Enkelte av disse har også noen underkategorier. Disse kategoriene dekker samtlige deler og tilbehør som er nødvendig for å bruke en e-sigarett.

Under kategorien «Mods» finner man disse tre underkategoriene: «Mekaniske mods», «Elektriske mods» og «Squonk mods». Sistnevnte anbefales for øvrig kun for erfarne brukere.

NoSmoke har både normale tanker, Sub-ohm tanker og dessuten drippere (RDA) og ombyggbare tanker (RBA). Utvalget av fordamperhoder (coils) er knall, med produkter fra en rekke ulike merkevarer.

Man bør vite at det er ulovlig å selge e-juice med nikotin i Norge. All e-juice i denne nettbutikken er derfor nikotinfri. Utvalget er uansett stort, med massevis av ulike smaker. Her finner man blant annet smaker som Aura, Cosmic Fog, Donut Puff, Empire Brew, Hi-Drip, Iceberg Blow og mange andre.

Eleaf, Innokin, Joyetech, Kanger, Smok, Sense, Uwell og VapeOnly er noen av varemerkene NoSmoke tilbyr.

Varene sendes fra Norge

NoSmoke har også fysiske butikker, i Kristiansand, Stavaenger og Arendal. Det er også greit å vite at NoSmoke har lager i Norge. Ettersom alle varene sendes derfra vil man ikke få noen ekstra moms eller tollgebyrer i tillegg til prisene som er oppført på nettsiden. Dette betyr også at varene blir levert raskere enn hos mange av deres konkurrenter.

Besøk NoSmoke

Sosiale Medier

Du kan følge NoSmoke på disse sosiale nettverkene.

Kontakt NoSmoke

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 38702324

NoSmoke Omtaler

Ønsker du å skrive en omtale on denne nettbutikken? Bli med i dag!

Det er ingen som har skrevet omtaler om denne nettbutikken enda.