Panduro info

Noe for de kreative

Panduro skjermbilde Fri frakt: Over 599 kr Betal med: Bankkort, Faktura Retur: 30 dagers åpent kjøp Prismatch: Nei Besøk Panduro

Panduro er en butikkjede som tilbyr hobbyprodukter. Målgruppen er kreative folk i alle aldre som liker å lage ting med sine egne hender. På nettbutikken deres får man blant annet kjøpt utstyr til tegning, maling, strikking og lignende aktiviteter.

Nettbutikk for kunstneren

Bor det en kunstner i deg? Kanskje du allerede har en karriere gående? Uansett, det ser ut til at Panduro har noe både for nybegynneren og den mer erfarne. Her får man tak i tusjer, blyanter, pensler og annet utstyr fra velkjente merkevarer som for eksempel Faber-Castell, Ecoline og Pilot.

Bildet viser noe av utvalget på Panduro.no
Panduro har en egen varekategori for barn. Legg merke til at man kan filtrere søk etter farge.

Panduro har også en egen avdeling for produktutvikling. En del av varesortimentet er derfor deres egne produkter.

I tillegg til mer ordinære hobbyprodukter, som for eksempel akrylmaling, blekkpenn eller bomullslerret, finner man også litt mer kuriøse ting blant utvalget. Fimoleire, negldekor og smykkeskrin er noen gode eksempler på dette. Panduro har for øvrig et eget utvalg ment for barn, som vist på bildet til høyre.

Bare litt dekor, men mye garn

I tillegg til hobbyprodukter har Panduro også et ørlite utvalg av dekorprodukter. Dette inkluderer blant annet dekorstener og LED-belysning. Panduro har ellers en del garn i sitt sortiment, blant annet garn av ull, silke og alpakka. En del av dette utvalget er også temmelig billig garn, som koster mindre enn 20 kr per nøste. Har også en del billige rammer.

Outlet og medlemsklubb

Panduro har en egen underside kalt «Outlet», med tilbud som kun gjelder i nettbutikken. Her kan man gjøre noen skikkelige kupp hvis man følger litt med. «We Are Panduro» er for øvrig navnet på kundeklubben til Panduro. Medlemsfordelene inkluderer rabatter og tilbud, invitasjon til klubbdager, workshops og events, samt en fast penselrabatt.

Besøk Panduro

Sosiale Medier

Du kan følge Panduro på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Panduro

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 69364500