Personvern

Behandler av personlig informasjon samlet fra Nettbutikkinfo.no er eier av siden Alexiuz AS, Gamlegrensa 8A, 3747 Skien, Telemark.

Du kan kontakte oss med dette kontaktskjemaet.

Alexiuz AS er opptatt av å trygt bevare informasjon om våre brukere. Vi verken selger eller deler den private informasjonen vi samler med andre enn oppgitte tredjeparter. Informasjonen deles med disse for å samle statistikk over hvordan nettstedet brukes, for å sende nyhetsbrev og annen kommunikasjon på e-post.

Hvilke type personlig informasjon vi innhenter

  • Dersom du registerer deg slik at du kan skrive omtaler om nettbutikker så innhenter vi din personlige informasjon som epostadresse, navn og profilbilde fra valgt aktør. For øyeblikket er det enten Google eller Facebook du kan velge å registrere og logge inn med. Dette gjør det enkelt for deg slik at du slipper å huske et ekstra passord. Dette gjøres også for at det skal bli vanskeligere å registrere falske kontoer for å jukse og skrive falske omtaler om nettbutikker.
  • Når du skriver omtaler om nettbutikker her vil navnet ditt og profilbildet ditt vises offentlig.
  • Du kan når som helst slette din brukerkonto. Du finner en link du kan klikke på for å slette den her.

Tredjeparter som bruker personlig informasjon

  • Vi bruker SendinBlue for vårt nyhetsbrev. Personlig informasjon vi deler med dem er abonnentens epost og IP adresse. De prosesserer denne dataen i Frankrike. Les med i deres personvernserklæring.
  • Vi benyttet tidligere Constant Contact for epost abonnering. Personlig informasjon vi deler med dem er abonnentens epostaddresse. De prosesserer denne dataen i USA. Les mer i deres personvernserklæring.
  • Vi benytter foreløping ikke en tredjepart for statistikk.

Ansvarsfraskrivelse

Vi tar ikke ansvar for hvordan de eksterne sidene vi linker til samler eller bruker personlig informasjon.

Forbehold

Vi tar forbehold om å redigere denne personverserklæringen når som helst uten forvarsel.