Pierre Robert info

Ledende undertøysleverandør i Norge

Pierre Robert skjermbilde Fri frakt: Over 600 kr Betal med: Bankkort, Faktura Toll: Prisene er inkludert toll Retur: 30 dagers åpent kjøp (ikke inkl. frakt) Prismatch: Nei

Denne nettbutikken tilbyr undertøy for både kvinner, menn og barn. Pierre Roberts designere holder til i Oslo, og tilpasser plaggene sine til det norske klimaet og den nordiske stilen.

Fokus på undertøy

Som nevnt innledningsvis er det undertøy som er Pierre Roberts fokusområde. Her er også utvalget godt, med hovedvekt på basisplagg som truser, sokker, strømpebukser, topper, også videre.

Det er også verdt å få med seg at Pierre Robert har et godt utvalg når det kommer til størrelser. Her får man tak i klær helt opp i størrelse XXL.

Resten av utvalget? Tja..

Bildet viser noen av yogaplaggene på Pierrerobert.no
Pierre Robert har en egen kategori for yogaklær, selv om utvalget kunne ha vært bedre.

Pierre Robert fører også yoga- og sportsklær, samt en rekke ulike ullplagg for barn. Økologiske produkter får man også kjøpt på denne nettbutikken. Dette inkluderer blant annet singleter i merinoull, tynne ullgensere og truser.

Man finner også en kategori for accessoirer her, men der er utvalget dessverre litt dårlig. Når denne saken ble skrevet fantes det kun 5 produkter i denne kategorien, nemlig noen ullskjerf, hansker og en lue.

Pierre Robert Group eier for øvrig merkevarene «Pierre Robert», «La Mote», «Norlyn», «Black Horse» og «Finnwear».

Tilbudsside

Nettbutikken til Pierre Robert har egen side for tilbud. Her er kategoriene ment å representere størrelsen på avslaget, som for eksempel «30 Off» eller «60 Off», altså henholdsvis tilbud med 30 % eller 60 % avslag.

I tillegg har nettbutikken en egen underside som heter «Web Exclusives», hvor man altså får kjøpt varer som utelukkende finnes tilgjengelig på nett.

Alle av Pierre Roberts klær er – ifølge dem selv – utviklet med vekt på produktkvalitet, men de er også opptatt av etisk produksjon. Alle deres leverandører må følge visse retningslinjer som angår arbeiderrettigheter, dyrevelferd og miljøspørsmål.

Sosiale Medier

Du kan følge Pierre Robert på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Pierre Robert

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 22062787