POWER

Bruker prisrobot for å konkurrere på pris

POWER skjermbilde Betal med: Bankkort, Faktura, Vipps. Sender fra: Sverige. Toll: Prisene er inkludert toll. Retur: 14 dagers angrerett (ikke inkl. frakt). Prismatch: Nei. Besøk POWER

Innen elektronikk er denne nettbutikken en skikkelig utfordrer i markedet. POWER benytter seg av en prisrobot som skanner markedet og oppdaterer prisene på nett. Denne roboten skal sørge for at POWER gir de laveste prisene på flest sammenlignbare varer i elektromarkedet. POWER kom til Norge i 2017 og satser også stort på fysiske butikker.

18.000 produkter på nett

Bildet viser underkategoriene i kategorien "Hjem og Fritid" på Power.no
Kategorien «Hjem og Fritid» byr på en lang rekke med underkategorier.

Varekategoriene alene antyder at utvalget til POWER er temmelig bra. Her er det nemlig flust av ulike kategorier, hvorav de aller fleste er relatert til elektronikk.

For å illustrere bredden i utvalget, kan man jo trekke frem noen ulike kategorier: Droner og dronetilbehør, Kjøkkenapparater, Broadcast og Tannpleie er bare noen få kategorier (og underkategorier) fra utvalget. Her finner man altså både elektroniske leker, utstyr til kjøkkenet, opptaksutstyr og kroppspleieprodukter – og mye mer. Har blant annet en del billige nettbrett i utvalget.

Kjempeutvalg av hvitevarer

Vi skal nå ta for oss de hovedkategoriene og se nærmere på utvalget innen hver av disse. «Hvitevarer», som er den første varekategorien, utgjør en av de største varegruppene for salg på nett.

Basert på underkategoriene alene ser det ut til at POWER har utvalget av hvitevarer i orden. Her finner man blant annet vaskemaskiner, tørkeskap, oppvaskmaskiner, kjøleskap, vinskap, komfyrer og mikrobølgeovner. En titt innom disse underkategoriene viser at flere av dem har et utvalg på rundt 100 produkter, noe som er veldig bra når det gjelder hvitevarer. POWER har også en del billige kjøleskap. Den billigste koster kun 1.500 kr.

Fra droner til støvsugere

Kategorien «Hjem og Fritid» byr på et variert og spennende utvalg. Droner, babymonitorer, gassgriller, luftrensere, støvsugere, lamper og robotstøvsugere utgjør bare en liten promille av det totale utvalget her. Power har for øvrig veldig bra utvalg av robotstøvsugere og skiller seg litt ut på markedet med sine mange ulike modeller og tilbehør.

Medium utvalg innen kroppspleie

I kategorien «Velvære» finner man produkter for både for damer og herrer. Barbermaskiner, hårfønere, aktivitetsarmbånd, ladyshavere og epilatorer er noen av produktene man finner i dette utvalget. Dette er nok ikke POWER’s mest omfattende kategori, enkelte av underkategoriene har nemlig bare noen titalls produkter.

Massevis av kjøkkenmaskiner

«Kjøkkenutstyr» byr også på et variert utvalg. Med omtrent 100 ulike gryter og panner, over 100 ulike blendere og 40 ulike kjøkkenvekter kan man slå fast at deler av utvalget er i orden. Utvalget av bestikk og barutstyr er derimot temmelig dårlig, med mindre enn en håndfull produkter hver. Det generelle utvalget av kjøkkenmaskiner er fortreffelig og byr på alt fra brødristere og frityrkokere til vaffeljern og iskremmaskiner. Altså vil man først og fremst finne elektronisk utstyr til kjøkkenet her.

Både dyre og billige mobiler

Med over 250 ulike mobiler i utvalget kan man ikke klage. Produkter fra Samsung, Apple og Huawei er det mest av, men man finner også produkter fra merker som Emporia, HTC, Sony og ZTF – bare for å nevne noen. Her kan man både få kjøpt flaggskipmodeller som Iphone XS Max 512 GB Gold og billigmodeller som Alcatel 10.66. Den billigste iPhonen i utvalget (iPhone 6S) koster kun 2.500 kr. Den billigste mobilen derimot, koster kun 200 kr (Alcatel 10.66).

Underholdning for hele familien

Neste hovedkategori, nemlig «Data», er også en omfangsrik kategori med en lang rekke underkategorier. Utvalget består blant annet av over 300 ulike bærbare PC’er, omtrent 80 PC-skjermer og omtrent 80 routere. 3D-printere, infoskjermer og laserskrivere er eksempler på andre og spennende produkter man finner i dette utvalget.

«Datakomponenter», som er en egen hovedkategori, er det heller ikke lite av i denne nettbutikken. Blant annet byr utvalget på over 80 ulike grafikkort, omtrent 70 hovedkort og omtrent 60 ulike prosessorer. Kategorien «Gaming» byr blant annet på gamingstoler, hodetelefoner, ratt og pedaler til bilspill og mange ulike spillkonsolller. Her finner man også omtrent 800 ulike spill, enten til PC eller til ulike spillkonsoller.

Med 250 TV’er i utvalget kan man vel heller ikke klage. I kategorien «TV» vil man også finne produkter som projektorer, lydplanker og Blue-Ray-spillere. I kategorien «Lyd» vil man også oppdage at utvalget er temmelig bra. Blant annet består utvalget av over 300 ulike høytalere, over 600 ulike ørepropper og hodetelefoner og over 40 ulike lydanlegg.

Så har vi kommet til den siste hovedkategorien, nemlig «Foto«. Utvalget er ganske bra, og byr blant annet på over 50 ulike fotokameraer, over 20 ulike actionkameraer og over 30 ulike polaroidkameraer. For øvrig tilbyr også POWER bildefremkalling.

30 dagers åpent kjøp

POWER benytter seg av 30 dagers åpent kjøp og pengene tilbake-garanti. Dette gjelder om man av ulike årsaker skulle være misfornøyd, om produktet ikke passer, også videre. Det kan for øvrig forekomme visse unntak fra prisgarantien, les mer om dette på nettsiden deres.

Prisrobot

Som nevnt innledningsvis har POWER utviklet en prisrobot som skanner markedet etter lave priser, og som deretter justerer prisene både på nett og i de fysiske butikkene deres. Dette gjør, ifølge dem selv, at de er Norges eneste elektrokjede som tilbyr oppdaterte nettpriser i butikk.

Besøk POWER

Sosiale Medier

Du kan følge POWER på disse sosiale nettverkene.

Kontakt POWER

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 21004000