Specsavers info

Verdens største privateide optikerkjede

Faktasjekket: 12.07.2021

Specsavers skjermbilde Betal med: Bankkort Retur: Angrerett innen 14 dager, inkl. frakt Prismatch: Nei Besøk Specsavers

Specsavers kom til Norge i 2005, og har for mange blitt kjent for sine rimelige briller, kontaktlinser og synstester. Selskapet er verdens største privateide optikerkjede, og har butikker i 10 land. Vi skal nå se nærmere på den norske nettbutikken deres.

Rimelige priser og kjente merkevarer

Nettbutikken byr på et godt utvalg innen både briller og kontaktlinser. Specsavers opererer ofte med relativt lave priser og gode tilbud, men det påvirker tydeligvis ikke kvaliteten på produktene deres. De har nemlig flere kjente merkevarer i sitt varesortiment, blant annet kan vi nevne Karl Lagerfeld, Tommy Hilfiger, Tiger of Sweden, Converse, og mange andre.

Bildet viser noen av designerbrillene på Specsavers.no
Specsavers har en egen underside for designerbriller.

Når det gjelder kontaktlinser benytter de seg av merkevarer som Dailies, Easyvision, Biofinity og Air Optix, for å nevne noen.

Ellers har Specsavers briller og kontaktlinser til de fleste formål og til ulike aldersgrupper. Her finner man lesebriller til førsteklassingen, fancy solbriller til mor, og toriske kontaktlinser for far med sine skjeve hornhinner. Specsavers har også en god del designerbriller i sitt sortiment, noen av dem kan man se på bildet til høyre.

Fornøydgaranti

Specsavers benytter seg av en fornøydgaranti, som innebærer tre måneders garanti på innfatning, styrke, glass og tilvenning. Om man skulle være misfornøyd med noe, kan man altså benytte seg av denne garantien innen tre måneder etter kjøp.

Når det gjelder kontaktlinser, kan du angre kjøpet innen 30 dager fra du har mottatt leveransen.

Specsavers har for øvrig også brilleservice i alle sine butikker. Man kan også bestille synstest på nettbutikken ved å skrive inn postnummer og sted, og dermed bli henvist til nærmeste Specsavers-butikk.

Besøk Specsavers

Sosiale Medier

Du kan følge Specsavers på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Specsavers

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 48309040