Sport1 info

Fokus på ski, løp, sykkel og friluft

Sport1 skjermbilde Betal med: Bankkort, Gavekort, Vipps Retur: 14 dagers angrerett* Prismatch: Nei Besøk Sport1

Sport1 er en av Norges største sportskjeder og har over 200 butikker rundt omkring i landet. Selv om Sport1 har noen bestemte fokusområder, har nettbutikken deres likevel et ganske variert utvalg.

Et variert utvalg

Sport1 skriver på nettsiden at de har hovedfokus på fire områder, nemlig ski, løp, sykkel og friluft. Utvalget innen ski og sykkel er spesielt godt. Her kan man finne noe for folk i alle aldere, og også innen de fleste prisklasser. Sport1 har blant annet en del billige sykler, spesielt når det kommer til hybridsykler. Likevel har Sport1 et tilstrekkelig variert utvalg innen andre varekategorier. Man finner rett og slett det man forventer å finne hos enhver sportsbutikk, blant annet en del sportsutstyr: Fotballer, tennisracketer, svømmebriller, snowboard, skøyter også videre.

Bildet viser noen av artiklene på Inspirasjonssiden på Sport1.no
Sport1 har en underside kalt «Inspirasjon». Her finner man mange nyttige artikler.

Utover produkter relatert direkte til ulike idretter, har Sport1 også en del treningstøy og ulike sko, som for eksempel joggesko, fjellsko og sandaler. I tillegg har Sport1 en del elektroniske produkter, som sportsklokker, aktivitetsbånd, øreplugger, også videre.

Ellers kan man også illustrere bredden i utvalget med noen eksempler fra de øvrige varekategoriene: Vekter, vektvester, hoppetau, spinningsykler, tredemøller – og mye annet. Mye treningsutstyr med andre ord.

Markedsledende merkevarer

Sport1 skriver på nettsiden deres at de ønsker å tilby markedsledende merkevarer, og som sådan tilby varer av høy kvalitet. I deres sortiment finner man derfor en rekke velkjente og kjære merkevarer. Her kan man for eksempel trekke frem Norrøna, Leatherman, Kari Traa og Jerven. Både Norske og internasjonale merkevarer altså. Merkeklær man finner i dette utvalget er alle relatert til sport, trening eller friluftsliv.

Returrett

* På nettsiden deres kan man lese følgende: «Sport1 tilbyr en retur på opptil 14 dager etter avtale». I motsetning til andre nettbutikker, som ofte har en lang og detaljert tekst om returretten, er denne setningen nesten alt Sport1 byr på av informasjon om returrett. Litt merkelig, særlig med tanke på at setningen i seg selv ikke gir et fullgodt svar. Hva mener egentlig Sport1 med «etter avtale»?

Et annet sted på siden blir man imidlertid opplyst om at dersom man ønsker å returnere en nettbutikkordre kan man bruke returskjema og returetiketten man har mottatt på mail. Man må betale returfrakten selv, som er på 69 kr. Om man har ytterligere spørsmål vedrørende returretten anbefales det å ta kontakt med Sport1.

Besøk Sport1

Sosiale Medier

Du kan følge Sport1 på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Sport1

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 63928261