Superdry

Butikk ikon

Nettbutikk for merkevaren Superdry

Superdry skjermbilde Betal med: , . Toll: Forsendelser fra utlandet, toll kan tilkomme. Retur: Informasjon mangler*. Prismatch: Nei. Besøk Superdry

Denne nettbutikken tilbyr klær for damer og herrer, samt sko og accessoirer. Superdry er et klesmerke som fokuserer på amerikansk og japansk retrografikk og britisk stil. Superdry har utsalg i 46 land og driver hele 21 internasjonale nettsteder. I denne artikkelen skal vi se litt nærmere på nettbutikken deres.

Bra utvalg for begge kjønn

«Herre», «Dame» og «Nyheter» utgjør hele menyen til Superdry. Naturligvis har disse en rekke underkategorier og spesielt de to førstnevnte. I grunn er underkategoriene ganske like for både «Herre» og «Dame», bortsett fra enkelte unntak hvor det er snakk om kjønnsspesifikke plagg, som for eksempel skjørt.

I det hele tatt er det ganske god bredde i sortimentet. Her finner man de fleste typer ordinære klesplagg, som for eksempel jeans, jakker, topper, t-skjorter, hettegensere, også videre. I tillegg til joggebukser, badetøy og undertøy, har Superdry også et greit utvalg av strikkevarer for damer. Dette inkluderer blant annet cardigans og gensere.

Prisnivået er ikke blant det laveste man finner på nettet, men befinner seg snarere et sted i midtsjiktet. En t-skjorte koster for eksempel et par hundrelapper her, og enkelte av skinnjakkene koster 7.000,- kr.

Masse ulike typer sko

Bilde fra en av produktsidene på Superdry.no
Ryddig produktside: Her har man mulighet til å se flere bilder av produktet, fra ulike vinkler og perspektiver.

Superdry har også et visst utvalg av sko for begge kjønn. I begge tilfeller er det snakk om fem underkategorier, nemlig «Slippers», «Strandsandaler», «Joggesko», «Støvler» og «Sko».

Hver av disse har faktisk også et sett med underkategorier. Under «Joggesko» for herrer finner man for eksempel «Light Sports Trainers», «Lave joggesko» og «Fritidssko». Utvalget av sko er totalt sett ganske bra, med overraskende god variasjon. Her finner man for eksempel både MC-støvler og slippers.

Når det kommer til accessoirer er utvalget også temmelig bra. Dette inkluderer blant annet produkter som vesker, capser, ryggsekker, luer, belter og lommebøker. Utvalget av solbriller er derimot litt svakt, med et sted mellom 10 og 20 modeller for hvert kjønn.

Toll kan tilkomme

Angående toll skriver Superdry følgende på nettsiden: «Vi dekker toll og avgifter til land hvor vi tilbyr levering uten ekstra kostnader. En eventuell toll og importavgift pålegges varen når den ankommer mottakerlandet, og må betales av mottakeren. Vi har dessverre ingen kontroll over disse avgiftene og kan ikke si hvor mye de eventuelt vil komme på.»

Retur

Det anbefales å ta kontakt med Superdry angående eventuelle returer. Toll kan pålyde. Da denne saken ble skrevet hadde Superdry tekniske problemer, og sidene som inneholdt informasjon om retur/angrerett manglet tekst.

Besøk Superdry

Varekategorier

Dette er produktkategoriene du finner i denne nettbutikken. Klikk på en for å se listen over andre som selger det samme.

Accessoirer Dameklær Herreklær Klær Sko

Sosiale Medier

Du kan følge Superdry på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Superdry

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 3333212222

Kommentarer

Del gjerne dine erfaringer med andre her.