Superkul.no info

Karneval og kostymer

Faktasjekket: 05.09.2021

Vi får provisjon dersom du handler denne nettbutikken. Les mer.
Superkul.no skjermbilde Fri frakt: Over 999 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna, PayPal, Vipps Sender fra: Norge Retur: 14 dagers angrerett (ikke inkl. frakt) Prismatch: Ja

Superkul.no er en helnorsk nettbutikk som først og fremst har et kjempeutvalg av kostymer og relaterte produkter, men som også fører piercing-smykker, accessoirer, leker og dekor. Kostymer relatert til karneval, temafester og høytider er helt klart nettbutikkens fokus.

Alt du trenger til karnevalet

Hovedkategorien Karneval har en lang liste med underkategorier. Åpenbart er dette nettbutikkens viktigste varegruppe. Her finner du ikke bare mange ulike kostymer, men også ting som barter, boa, vifter, løsneser- og ører, parykker, masse ulike hatter, teaterblod – og mye annet. Her er det rett og slett mye artig. Pynt inngår også i denne kategorien, altså dekor som for eksempel hodeskaller, Halloween-gresskar, edderkopper, og mye mer.

Smykker er det også flust av i denne nettbutikken. Da er det for øvrig ikke snakk om smykker av edelmetaller, men snarere billige smykker ment nettopp for karneval, temafester og den slags. Utvalget av smykker er ellers uklanderlig, med blant annet halskjeder, choker, tausmykker, halsbånd, ringer, øredobber og smykkesett som en del av utvalget.

Bildet viser noen av kostymene som kan kjøpes på Superkul.no
Superkul.no har massevis av kostymer.

Det skal også nevnes at Superkul.no har massevis av piercinger. Dette inkluderer blant annet piercinger ment for navle, tunge, øre, nese, mage og øyebryn. Fake piercinger, ball closure og segment rings er også en del av utvalget.

Tusenvis av kostymer

Superkul.no har nesten 8.000 kostymer i utvalget. Her bør du altså finne noe som passer. Utvalget består også av parykker, teatersminke, masker og den slags.

Over 35.000 produkter

I tillegg til kostymer har Superkul.no også en del andre varer og produkter. Utvalget inkluderer blant annet accessoirer, godteri, partyutstyr, julepynt og påskepynt, leker, også videre.

Prisgaranti og rask leveringstid

Superkul.no oppgir på sin hjemmeside at de ønsker å være best på pris i Norge. Derfor tilbyr de en prisgaranti som sier at dersom man finner en vare billigere et annet sted, vil de sette ned prisen for deg. Les mer om betingelsene på deres hjemmeside. Superkul.no har for øvrig lager i Sarpsborg, noe som ifølge dem «sikrer deg markedets beste leveringstid». Med norsk lager tilkommer det heller ingen ytterligere avgifter, som for eksempel toll og moms knyttet til bestilling fra utlandet.

Sosiale Medier

Du kan følge Superkul.no på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Superkul.no

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 69705010