Uteplassen info

Utstrakt og personlig service

Uteplassen skjermbilde Betal med: Bankkort, Faktura Retur: Ingen angrerett* Prismatch: Nei Besøk Uteplassen

Uteplassen er – ifølge dem selv – en av Norges største forhandlere av vinterhager. I 20 år har Uteplassen levert vinterhager, hagestuer og relaterte produkter til norske hjem og hager. Vi skal nå se nærmere på nettbutikken deres.

En titt på utvalget

Uteplassen tilbyr veiledning og oppfølging, men har også en rekke gode tips for dem som ønsker å sette opp byggene på egenhånd. Blant annet finnes disse tipsene tilgjengelig som videosnutter.
Uteplassen tilbyr veiledning og oppfølging, blant ved hjelp av ulike videosnutter.

Uteplassen tilbyr altså både hagestuer og vinterhager. Her får man både isolerte og uisolerte varianter, med saltak eller pultak, også videre. Enkelte vil muligens savne en komplett oversikt over disse ulike variantene. Slik det er nå benytter man seg av nemlig av et system hvor man først velger sesong, lengde, dybde og farge, før man deretter får se ens ønskede produkt. En fremvisning av disse ulike modellene hadde antagelig vært en god idé, i stedet for at man må gjøre en rekke museklikk først. For øvrig har Uteplassen også noe relevant tilbehør, som skyvedører og skyvevinduer.

Praktiske boder

Samtidig har Uteplassen et godt utvalg av ulike boder. Disse er kategorisert etter produktnavn som Norgesboden, Norgesannekset, Sameieboden, også videre. Her er også produktfremvisningen bedre, med store og tydelige bilder av hver enkelt modell.

Solskjerming, utebelysning og rekkverk

Man finner også en del andre produkttyper på denne nettbutikken. Her kan man nevne ulike produkter knyttet til solskjerming, som for eksempel rullegardiner og terrassemarkiser. Ellers har Uteplassen også et godt utvalg av utebelysning. Dette inkluderer produkter som veggmonterte utelys, nedfelte utelys, spotter samt noe relevant tilbehør.

Også et par rekkverk finner du på Uteplassen, hvor begge deler er glassrekkverk, henholdsvis ment for bakkenivå og balkong eller terrasse.

Gratis spesialtegning

På nettsiden deres kan man lese følgende: «For Uteplassen er det viktig at kundens valg og ønsker skal oppfylles i størst mulig grad». Akkurat dette er et gjennomgående fokus hos Uteplassen. Ikke bare har de tegnere og montører som veileder kundene frem til den riktige løsningen, men Uteplassen er også åpne for kundenes ideer. På nettsiden kan man imidlertid lese at det ikke er alltid at ideene til kundene kan realiseres rent teknisk. Da er Uteplassen tilgjengelig med personlig oppfølging fra en av deres konsulenter. Det er nemlig mye å tenke på: Materialer, glass, isolasjon, og selve utførelsen. Uteplassen tilbyr samtale og tegnetime med en av deres konsulenter, og understreker at det hele er helt uforpliktende.

Har man skissert en idé – enten med en tegning eller et bilde, kan denne – selv om den er meget enkel – sendes til Uteplassen, som deretter fremstiller ideen i 3D. På den måten kan man få visualisert hvordan den nye vinterhagen eller hagestuen kan bli seende ut. Dette gjør for øvrig Uteplassen helt gratis.

Angrerett

Ettersom alle hagestuer, dører og vinduer kun er eksempler i Uteplassens nettbutikk, og derfor spesialproduseres etter kundens spesifikke ordre, tilbyr ikke Uteplassen angrerett.

Besøk Uteplassen

Sosiale Medier

Du kan følge Uteplassen på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Uteplassen

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 69318425