vidaXL

Kjempeutvalg og alltid fri frakt

vidaXL skjermbilde Fri frakt: Ja. Betal med: Bankkort, Faktura, PayPal. Sender fra: Nederland. Retur: 30 dagers returrett (inkl. frakt). Prismatch: Nei.

Denne nettbutikken fører et stort utvalg av produkter, blant annet produkter relatert til hjem, hage, garasje, DIY og klær. vidaXL skriver selv at de ønsker å henvende seg til prisbevisste forbrukere, og at de derfor baserer seg på et konkurransedyktig prisnivå. vidaXL arbeider for øvrig internasjonalt, og har i alt 31 ulike nettbutikker.

6.300 ulike møbler

La oss innledningsvis ta en titt på vidaXL’s viktigste varekategorier. For å begynne med møbler: Utvalget ligger på omtrent 6.300 ulike produkter, noe som er ganske bra – særlig med tanke på at dette bare er én av mange kategorier. Her kan man finne mange vanlige type møbler, som stoler, bord, sofaer, hyller, også videre. Utvalget varierer en del fra underkategori til underkategori.

Massevis av spennende produkter

Med over 4.000 produkter i kategorien «Plen og Hage» kan man ikke akkurat klage. Her vil man oppdage et svært variert utvalg. Blant annet kan vidaXL tilby manuelle saltspredere, plantekasser, grensager, hagebuer og hagebruer (!). Partytelt og hagepergola er to andre eksempler. Har også bambuspinner og blomsterpinner, og den slags.

Bildet viser et av de mange spennende produktene på Vidaxl.no
Spennende produkt: Med denne postkassen skiller man seg raskt ut i nabolaget.

Dette med at utvalget er variert gjelder mange av kategoriene. Kategorien «Dekor«, som består av over 4.200 ulike produkter, byr blant annet på postkasse av rustbestandig bronse, pinnsvinhus og champagnekjøler formet som en hatt.

Ikke alle kategoriene består av flere tusen produkter. Blant annet består kategorien «Kjøkken og spisestue» av under 1.000 produkter. Vinkjøler, popcornmaskin, bakeutstyr og diverse bestikk er inkludert i dette utvalget.

Trenger du utstyr til baby? Her finner du blant annet barnevogner, babyhusker, babysvøper, lekegrinder og babymatprosessor.

Rimelige priser

vidaXL opplyser om at de kan tilby gode priser fordi de har full kontroll over alle prosesser i verdikjeden.

Deres suksess, ifølge dem selv, skyldes at de kjøper direkte fra kilden, og at de stadig anstrenger seg for å oppnå kostnadsreduserende tiltak – uten at dette skal påvirke kvaliteten negativt. Videre forklarer dem at vidaXL har basert seg på produkter med høy etterspørsel. Blant annet har vidaXL en del billige dusjkabinetter, hvor den billigste kun koster 1.700 kr. Har også en del billige sofaer, nemlig ulike 2-seters sofaer og sovesofaer i prisklassen 2.200 til 2.850 kr. Har også en del billige sofabord.

Kundeservice

vidaXL benytter seg av kundebehandlere som snakker språket til det landet nettbutikken er lokalisert i. Med andre ord: Her kan man unngå knotete samtaler på gebrokkent engelsk.

Kontakt vidaXL

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.