VILLOID info

Samarbeider med influensere

VILLOID skjermbilde Fri frakt: Over 500 kr Betal med: Bankkort, Faktura Sender fra: Norge Retur: 60 dagers åpent kjøp* Prismatch: Nei Besøk VILLOID

VILLOID er en nettbutikk som håndplukker klesmerker sammen med nasjonale og internasjonale influensere. Før i tiden fantes trendsetterne på TV og reklameplakater, mens nå i dag er det Instagram-stjernene som virkelig setter trendene. Dette ifølge VILLOID, som netttopp av den grunn har inngått et samarbeid med Alexa Chung. Resultatet er det de kaller et «fashion community». Hensikten til VILLOID er å gjøre dette samfunnet tilgjengelig for norske jenter.

Håndplukket utvalg

Det er ikke nødvendigvis slik at et smalt utvalg er dårlig. Heller 10 råflotte plagg enn 100 stygge plagg, eller hva? Og ikke minst kan et enormt utvalg ofte være litt uoversiktelig. Det kan også være lettere å forholde seg til en viss type stil om man begrenser utvalget litt. I VILLOIDS tilfelle er jo utvalget håndplukket av influensere, noe som kan være et kvalitetstegn. For utvalget er nemlig ikke superimponerende.

Bildet viser noen av klokkene man får kjøpt på Villloid.no
Stilige klokker: VILLOID har EYK-klokker i sitt utvalg. Legg merke til at VILLOID opplyser om lagerstatus.

Det totale utvalget av dameklær ligger på nesten 1.100 ulike plagg. Dette inkluderer da bukser, jakker, topper, gensere, jumpsuits og den slags. Også badetøy, loungewear og undertøy inngår i utvalget.

Skoutvalget er desto smalere, og består omtrent 150 ulike sko: Boots, sandaler og joggesko utgjør mesteparten av utvalget.

Bra utvalg av accessoirer

Når det gjelder accessoirer, ligger utvalget på nærmere 500 produkter, noe som ikke er så verst. Her finner man en del luer, vesker, skjerf og hatter.

Også solbriller inngår i dette utvalget, med litt i underkant av 100 ulike modeller – som for øvrig inkluderer både Oakley- og Ray Ban-modeller.

Ellers kan det også nevnes at man får kjøpt klokker her. I underkant av 10 ulike klokker er representert, hvorav samtlige av dem er EYK-klokker.

VILLOID-appen

I 2015 lanserte VILLOID en app, som blant annet gir muligheten til å lage style boards og shoppe i over 180 land. VILLOID gjør et poeng ut av at store selskaper som ELLE, Apple, Forbes og The Sunday Times har «lagt sin elsk på VILLOID», som de selv skriver.

60 dagers åpent kjøp

* Dersom man sender tilbake en vare innen 14 dager, vil man få pengene tilbake. Om man sender tilbake en vare etter 14 dager, får man i stedet en tilgodelapp. Man betaler selv for returkostnaden.

Besøk VILLOID

Sosiale Medier

Du kan følge VILLOID på disse sosiale nettverkene.

Kontakt VILLOID

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.