Vuxen info

Har "alt" innen erotikk

Faktasjekket: 11.08.2022

Vuxen skjermbilde Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Qliro Toll: Inkludert i prisen Retur: 30 dagers åpent kjøp Prismatch: Nei Besøk Vuxen

Denne nettbutikken tilbyr sexleketøy, sexy undertøy, sexdukker og den slags. Vuxen omtalter seg selv som «en av Nordens ledende leverandører av intime produkter». Det er nok ikke en underdrivelse. Utvalget til Vuxen er i alle fall både stort og variert. Vuxen har spesielt et godt utvalg av sexy undertøy og klær, samt sexleketøy.

Erfaren i bransjen

Vuxen startet opp allerede på 90-tallet og hadde da fokus på voksenfilmer. Ganske raskt ble sortimentet utvidet til å inkludere sexleketøy og lignende produkter. Vuxen var – og er – et postordreselskap. Den eneste forskjellen er at det ikke lenger er en katalog som er den viktigste salgskanalen, men snarere nettbutikken deres. I likhet med de fleste andre sexbutikker på nett, tilbyr også Vuxen diskré forsendelser pakket i anonyme esker.

Vuxen fører blant annet realistiske sexdukker fra det kjente merket Pipedream.

Tilbyr kjente varmerker

Videre kan man lese at Vuxen representerer mange av de ledende merkene i Skandinavia, som blant annet Pipedream, California Exotics, Fun Factory, Skins, Hustler og mange flere. Det skal også nevnes at Vuxen har et eget varemerke, nemlig Passion by Sweden.

Kjempeutvalg av sexy undertøy og klær

Videre skal vi trekke frem at Vuxen har et solid utvalg av sexy undertøy og sexy klær. Her får du blant annet kjøpt sexy undertøy i plus size, rollespill- og maskeradetøy, fetishklær, clubwear, kostymer, også videre. Dette utvalget imponerer. Her er det noe for enhver smak, og noe for både damene og herrene.

Stort utvalg av sexleketøy

Vuxen har også et kjempeutvalg av sexleketøy. Det gjelder både produkttype og prisklasse, samt utvalget av kjønnsbestemte produkter. Nettbutikken fører blant annet sexleketøy som dildoer, analplugger, fleshlights, penispumper, trusevibratorer, minivibratorer, eggvibratorer og mye mer. I tillegg til sexleketøy for damer, tilbyr Vuxen også flere typer sexleker designet for par og selvsagt mange sexleketøy for menn.

Utvalget av sexdukker kunne vært skarpere. Her finnes det konkurrenter med et bedre utvalg, spesielt når det gjelder realistiske sexdukker. Dette gjelder blant annet Amor.no. Vuxen har likevel et greit utvalg, og tilbyr blant annet sexdukker i flere prisklasser. Nettbutikken tilbyr den billige, oppblåsbare typen, som fås kjøpt til et par hundre kroner. Samtidig har Vuxen også noen realistiske sexdukker, hvorav mesteparten er for menn, men utvalget inkluderer også én realistisk sexdukke for kvinner. Disse dukkene koster opp mot 20.000 kr.

I tillegg har Vuxen et par VR-sexleketøy i utvalget. Dette gjelder stort sett masturbatorer som enkelt kan kombineres med VR-briller. Tilbyr blant annet Sensemax Senseband, Sensemax Sensetube og Onyx 2 Plus-masturbator, som alle er VR-kompatible.

Sexmøbler og enda litt til

En del sexmøbler inngår også i utvalget. Her kan man trekke frem lakklaken, sexramper, men også sexmaskiner – altså møbler med integrerte sexleketøy. Videre skal det også nevnes at Vuxen har en del oljer og kremer relatert til sex, blant annet massasjeoljer og glidemidler. Et mindre utvalg av erotiske brettspill inngår også i sortimentet.

Besøk Vuxen

Kontakt Vuxen

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.