Vuxen info

Har "alt" innen erotikk

Vuxen skjermbilde Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Qliro Sender fra: Sverige Toll: Inkludert i prisen Retur: 30 dagers åpent kjøp (inkl. frakt) Prismatch: Nei Besøk Vuxen

Denne nettbutikken tilbyr sexleketøy, sexy undertøy, sexdukker og den slags. Vuxen omtalter seg selv som «en av Nordens ledende leverandører av intime produkter». Det er nok ikke en underdrivelse. Utvalget til Vuxen er i alle fall både stort og variert. Vuxen har spesielt et godt utvalg av sexy undertøy og klær, samt sexleketøy.

Erfaren i bransjen

Vuxen startet opp allerede på 90-tallet, og hadde da fokus på voksenfilmer. Ganske raskt ble sortimentet utvidet til å inkludere sexleketøy og lignende produkter. Vuxen var – og er – et postordreselskap. Den eneste forskjellen er at det ikke lenger er en katalog som er den viktigste salgskanalen, men nettbutikken deres.

I likhet med de fleste andre sexbutikker på nett, tilbyr også Vuxen diskré forsendelser pakket i anonyme esker. Videre kan man lese at Vuxen representerer mange av de ledende merkene i Skandinavia, blant annet Pipedream, California Exotics, Fun Factory, Skins, Hustler, og mange flere. Det skal også nevnes at Vuxen har et eget varemerke, nemlig Passion by Sweden, med undermerker som Yellooh!, Be Legendary og Please Be Kind.

Norges beste utvalg av sexy undertøy og klær?

Sexy undertøy og klær fra Vuxen.no
Frekke klær: Her vises en liten del av Vuxens utvalg av sexy undertøy og klær.

Mange sexbutikker tilbyr sexy undertøy, men ikke alle sexbutikker tilbyr: Sexy undertøy i plus size, rollespill- og maskeradetøy, fetishklær, clubwear, kostymer, også videre. Dette utvalget imponerer. Her er det noe for enhver smak, og noe for både damene og herrene.

Catsuit, korsett, gjennomsiktig body, hushjelp-kostyme, sexy school girl-kostyme, parykker, halsbånd: Dette er bare noen av plaggene du får kjøpt på Vuxen.no.

Har Vuxen faktisk Norges beste utvalg av sexy undertøy og sexy klær? Uten eksakte tall er dette vanskelig å vite helt sikkert, men en manuell gjennomgang viser at dette sannsynligvis stemmer.

Stort utvalg av sexleketøy

Vuxen har også et kjempeutvalg av sexleketøy. Det gjelder både produkttype og pris, samt utvalget av kjønnsbestemte produkter. Har produkter som dildoer, analplugger, fleshlight, penispumper, trusevibratorer, minivibratorer, eggvibratorer, og mye mer. Vuxen tilbyr også flere typer sexleker designet for par.

Utvalget av sexdukker kunne vært skarpere. Her finnes det konkurrenter med et bedre utvalg, spesielt når det gjelder realistiske sexdukker. Dette gjelder blant annet Amor.no. Vuxen har likevel et greit utvalg, og tilbyr blant annet sexdukker i flere prisklasser. Nettbutikken tilbyr den billige, oppblåsbare typen, som fås kjøpt til et par hundre kroner. Samtidig har Vuxen også noen realistiske sexdukker, hvorav mesteparten er for menn, men utvalget inkluderer også én realistisk sexdukke for kvinner. Disse dukkene koster 20.000 kr.

I tillegg har Vuxen et par VR-sexleketøy i utvalget. Dette gjelder stort sett masturbatorer som enkelt kan kombineres med VR-briller. Tilbyr blant annet Sensemax Senseband, Sensemax Sensetube og Onyx 2 Plus-masturbator, som alle er VR-kompatible.

Sexmøbler og enda litt til

En del sexmøbler inngår også i utvalget. Her kan man trekke frem lakklaken, sexramper, men også sexmaskiner – altså møbler med integrerte sexleketøy. Videre skal det også nevnes at Vuxen har en del oljer og kremer relatert til sex, blant annet massasjeoljer og glidemidler. Et mindre utvalg av erotiske brettspill inngår også i sortimentet, med titler som «Monogamy» og «Sex Roulette» .

Besøk Vuxen

Kontakt Vuxen

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.