XXL skjermbilde

1 XXL

Den største sportskjeden i Norden

XXL har noen billige barnesykler i sitt utvalg på nett. Merk deg at XXL tilbyr prisløfte, noe som garanterer deg laveste pris på det norske markedet. Vilkårene for prisløftet kan du lese mer om på hjemmesiden deres. Her får du kjøpt barnesykler fra 1.200 kr. Har flere sykler til under 3.000 kr. Fører også balansesykler og løpesykler fra et par hundre kroner.

Pris: 250 - 16.000 kr Fri frakt: Over 1.000 kr* Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna
Besøk Info
Bikester skjermbilde

2 Bikester

Alt innen sykling

Bikester har et stort utvalg av billige barnesykler. Fører blant annet flere sykler i prisklassen 1500-3.000 kr. Dette utvalget er så stort at det alltid er noen sykler på tilbud, så her bør du holde øynene oppe for gunstige priser. Velg blant en rekke ulike sykkeltyper.

Pris: 800 - 25.200 kr Fri frakt: Fra 999 kr* Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna
Besøk Info
Obs skjermbilde

3 Obs

Stormarkedskjede med litt av "alt"

Obs tilbyr nærmere 150 barnesykler på nett. Her har kan du velge blant flere billige barne-sykler. De aller billigste er såkalte balansesykler. Her har du blant annet flere titalls valg når det gjelder barnesykler til under 2.000 kr. Dessverre er en del av barnesyklene ute av lager for øyeblikket, men du kan enkelt se hvorvidt de aktuelle modellene er tilgjengelige for kjøp fra nett, i butikk eller om de er helt ute av lager.

Pris: 100 - 7.000 kr Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort
Besøk Info