Hva Slags Treningsutstyr Bør du ha Hjemme?

Våre tips om hvor du får kjøpt det beste treningsutstyret på nett

Hva slags utstyr trenger du egentlig for å komme i gang? I denne artikkelen får du ikke bare tips til utstyr, men vi gir deg også praktisk info om hvilke nettbutikker som er best når det kommer til treningsutstyr.

Da tenker vi både på utvalg, priser og betingelser.

Vi hjelper deg med å finne det beste treningsutstyret

Nettbutikkinfo formidler informasjon om nettbutikker fra et forbrukerperspektiv. Vi har laget utallige lister over nettbutikker vi mener er best innen ulike varekategorier. I denne artikkelen gir vi deg lenker til disse listene, slik at du selv kan lese om hva de ulike nettbutikkene tilbyr innen en gitt varekategori. Vi skriver om de beste nettbutikkene som tilbyr treningsutstyr til hjemmebruk. Vi har da basert oss på utvalg, priser, vilkår, ekspertise og mer. Dessuten gir vi deg noen gode produktanbefalinger.

De beste nettbutikkene for treningsutstyr du kan bruke hjemme

Vi har laget en liste over nettbutikker som tilbyr treningsutstyr generelt. Her vil du se at Gymgrossisten troner øverst. Denne nettbutikken tilbyr både fri retur og ikke minst prismatch. En slik prisgaranti sikrer at du får kjøpt deres varer til den laveste prisen på det norske nettmarkedet. Gymgrossisten tilbyr blant annet hoppetau, manualer, vektskiver, vektstativer, treningsapparater og mer.

Samtidig skal vi også nevne Training365.no, som er en av nettbutikkene med best utvalg av treningsapparater. Begge disse nettbutikkene opererer dessuten med norske priser og betingelser, og har blant annet ikke tollavgift på sine varer.

Manualer og kettlebells – Perfekt til hjemmetreningen

Er du en av dem som ønsker å trene styrke hjemmefra, kommer du ikke utenom manualer, også kalt dumbbells. Dette er altså korte vektstenger som enten er designet med fastvekt eller som benyttes med vektskiver. Sistnevnte løsning kan være fordelaktig for mange, ettersom du da kan velge vekt selv. De to tidligere nevnte nettbutikkene har begge et solid utvalg av både vektskiver og manualer. Velg blant en rekke ulike typer, enten du skal ha vektskiver i gummi, krommanualer, pakkeløsninger eller noe annet.

Dette manualsett fra Gymstick er et av Gymgrossistens mest populære produkter.

Anbefalt manualsett: Gymstick manualsett, på 2×10 kg. Den praktiske kassen medfølger, noe som gjør både oppbevaringen og frakten enkel. Vektskiver på 4×1,25 kg og 4×2,5 kg er også inkludert. Dette settet finner du ikke billigere noe annet sted på nett, Gymgrossisten tilbyr nemlig prismatch. Pris: 919 kr. Les mer dette manualsettet på Gymgrossisten.no.

Mye av det samme kan sies om kettlebells, som ser ut som kanonkuler med håndtak. Disse kan anvendes på mange ulike vis, og er et populært redskap som egner seg godt til hjemmetrening, særlig til en del eksplosive styrkeøvelser.

Vektstenger, vektstativer og vektvester

I tillegg, når vi først snakker om manualer og den slags, bør vi også nevne vektstenger og vektstativer. Vektstenger egner seg svært godt til styrketrening. Her er knebøy, markløft og slike øvelser aktuelle. En vektstang passer perfekt til dem som liker tunge løft og effektiv styrketrening. Vektstativer brukes til å stable (eller henge) opp vekt-skivene dine. Simpelthen for å få litt orden i hjemmegymmen. Vektvester er også et kjekt produkt, som brukes for å øke kroppsvekten. På den måten kan du øke belastningen når du tar pull-ups, armhevinger eller noen andre aktuelle øvelser.

Denne vekstvesten fra kvalitetsmerket Master Fitness er den mest solgte av Gymgrossistens vektvester.

Anbefalt vektvest: Vektvest fra Master Fitness. Dette er en av de mest populære vektvestene i utvalget til Training365.no. Ikke bare er denne vektvesten forholdsvis prisvennlig, den er også designet slik at både vekt og passform kan justeres på enkelt vis. Pris: 1.055 kr. Les mer om vektvest fra Master Fitness på Training365.no.

Annet treningsutstyr som egner seg til hjemmebruk

La oss aller først nevne treningsapparater. Å installere enten et styrkeapparat eller et kondisjonsapparat, vil være en fornuftig løsning for mange. Dersom du er ute etter noe slikt, les gjerne vår artikkel om treningsapparater til hjemmebruk. Her har vi skrevet om de ulike treningsapparatene som finnes på markedet, hvilke nettbutikker det lønner seg å handle treningsapparat fra, samt gitt deg noen av våre beste produktanbefalinger.

I denne saken har vi blant annet skrevet om ulike styrkeapparater, som knebøy-stativer, benkpressbenker, multigymmer, benpressapparater og mer. I tillegg har vi skrevet om kondisjonsapparater, som tredemøller, ellipsemaskiner, også videre.

Trampoliner er nok først og fremst populært hos barna, men kan også være et svært nyttig treningsverktøy for voksne. Å hoppe på trampoline innebærer at du kan trene stabilitet, koordinasjon, balanse, styrke og kondisjon.