Lervik Ur info

Ærverdig familiebedrift

Faktasjekket: 29.03.2021

Lervik Ur skjermbilde Fri frakt: Over 10.000 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Vipps Retur: 14 dagers angrerett Prismatch: Nei Besøk Lervik Ur

Ekteparet Lervik åpnet dørene til sin bedrift første gang i 1961. Tre generasjoner og tre ektepar senere, driver Lervik Ur også nettbutikken som vi skal se nærmere på i denne artikkelen. Utvalget dreier seg selvsagt rundt klokker, og da i all hovedsak ganske eksklusive klokker fra kjente klokkemerker.

Smalt og eksklusivt

Størrelsesordenen på denne nettbutikkens utvalg er ikke all verdens. I kategorien «Nye klokker» er det nærmere 600 klokker. Samtidig domineres utvalget av eksklusive klokker fra kjente merkevarer, og butikken henvender seg dermed kun til kunder som er interessert klokker av en viss kvalitet. Med andre ord vil du ikke finne billige klokker her.

Lervik Ur har også en kategori for brukte klokker, hvor du får kjøpt fullt funksjonelle klokker til reduserte priser. Ellers har nettbutikken også, riktignok helt nederst på siden av en eller annen grunn, også en egen kategori for menn og en for damer. Her vil du finne litt over 200 herreklokker og 70 dameklokker.

Det er ikke alltid at et stort utvalg er nødvendig eller passende. For mange kunder er det nemlig bedre med et oversiktlig utvalg. Da er det lettere å bla seg gjennom utvalget, og samtidig bygger det opp under det eksklusive preget.

Eksklusive merkevarer

Gullklokker fra Rolex: Nydelige saker. Ta kontakt med nettbutikken for prisinfo.

Som nevnt fører Lervik Ur kjente klokkemerker. Dette inkluderer blant annet merker som Rado, Breitling, Omega, Longines, Zenith, Tag Heuer og Tudor. Flere av disse merkene regnes som noe av de ypperste når det kommer til presis mekanikk, pålitelighet og upåklagelig design. Det er slike klokker man unner seg når man vil ha noe som ser fantastisk ut, men som også kan vare livet ut.

For øvrig er Lervik Ur en offisiell Rolex-forhandler, og tilbyr følgelig disse klokkene. At man er en offisiell forhandler av merket innebærer at de ansatte har relevant fagkunnskap om Rolex, samt spesialutstyr, slik at de både kan tilby service og sertifisere ektheten av Rolex-klokker.

TID – leieavtale på klokker

Lervik Ur tilbyr en ganske innovativ løsning som tillater leieavtale på klokker, som første bedrift i Norge. Du kan leie en klokke av Lervik Ur, og bytte klokken etter 3 år. Du kan også kjøpe ut klokken etter disse 3 årene. Les mer om dette på nettsiden deres.

Besøk Lervik Ur

Sosiale Medier

Du kan følge Lervik Ur på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Lervik Ur

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 52700350