Birk Sport skjermbilde

1 Birk Sport

Norsk fagekspert på sykler

Familiebedriften Birk Sport fører omtrent 10 barnesykler. Dette utvalget byr på barnesykler fra Merida, Fuji og Birk. Du får også kjøpt en ren jentesykkel her, som kommer i rosa farge. Produktsidene er både oversiktlige og informative, noe som er kjekt for deg som ønsker å vurdere sykkelen nøye i forkant av et mulig kjøp. Et par av syklene har også fått skriftlige anmeldelser av tidligere kunder.

Pris: 2.000 - 4.800 kr Fri frakt: Les mer* Betal med: Bankkort, Delbetaling, Klarna
Besøk Info
Bikester skjermbilde

2 Bikester

Alt innen sykling

Bikester har noen hundre barnesykler i utvalget. Velg blant en rekke ulike sykler, inkludert løpesykler og balansesykler, fra merker som Vermont, Serious, Ortler, Creme, samt en del andre merker. Utvalget kan blant annet sorteres etter bremsesystem, hjulstørrelse, vekt, farge og mer. Stor variasjon når det kommer til prisklasser.

Pris: 800 - 25.200 kr Fri frakt: Fra 999 kr* Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna
Besøk Info
Milslukern skjermbilde

3 Milslukern

Fokus på sykkel, ski og kajakk

Milslukern fører et par titalls barnesykler. Her kan du kjøpe barnesykkel fra merker som Gekko, Xeed og Specialized. Merk at en del av disse barnesyklene fås kjøpt til en rimeligere pris dersom du melder deg inn i kundeklubben til Milslukern. Utvalget byr på både elektrisk terrengsykkel, fulldempede stisykler, lettvektsykler og mer ordinære barnesykler.

Pris: 1.500 - 33.000 kr Fri frakt: Over 1.000 kr* Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna, Vipps
Besøk Info
Fra vårt nettverk:

Lån & Kreditt

XXL skjermbilde

4 XXL

Den største sportskjeden i Norden

XXL har et par titalls barnesykler i sitt utvalg på nett. Her får du kjøpt barnesykkel fra merker som White, Chillafish, Scott, samt et par andre merker. Utvalget inkluderer løpesykkel, balansesykkel og ordinære barnesykler. Utvalget inkluderer også terrengsykler.

Pris: 250 - 16.000 kr Fri frakt: Over 1.000 kr* Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna
Besøk Info
Obs skjermbilde

5 Obs

Stormarkedskjede med litt av "alt"

Obs tilbyr nærmere 150 barnesykler på nett. Utvalget byr på barnesykkel fra Merida, DBS og Alprace. Fører en del rimelige barnesykler. Du kan sortere etter alder, størrelse, farge, vare-merke, pris, popularitet og mer. Noen av syklene ikke er tilgjengelig på lager, men du kan enkelt se hvilke av syklene som er tilgjengelige på nett, i butikk eller ikke i det hele tatt.

Pris: 100 - 7.000 kr Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort
Besøk Info