X-life skjermbilde

2 X-life

30 dagers åpent kjøp

X-life fører et par titalls boksehansker. Utvalget byr i hovedsak på sorte boksehansker, men her får du også kjøpt hvite boksehansker, samt en modell som i kamuflasjemønster. Bokse-hanskene i dette utvalget er fra Abilica og Everlast, og kommer i ulike størrelser.

Pris: 500 - 1.300 kr Fri frakt: Over 800 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna
Besøk Info
Fra vårt nettverk:

Lån & Kreditt

Treningspartner skjermbilde

6 Treningspartner

Apparater for både styrke og kondisjon

Treningspartner har noen få boksehansker i utvalget. Samtlige av disse boksehanskene er fra Everlast, som jo er et kjent merke for alle som driver med boksing. Her får du kjøpt bokse-hansker både for nybegynnere og proffe. Kun de dyreste boksehanskene sendes med fri frakt inkludert, ettersom de øvrige koster under 1.000 kr.

Pris: 600 - 1.600 kr Fri frakt: Over 1.000 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna
Besøk Info
XXL skjermbilde

7 XXL

Den største sportskjeden i Norden

XXL har i underkant av 10 boksehansker i sitt utvalg på nett. Samtlige av disse bokse-hanskene er fra merket Venum. Utvalget byr også på et sett med boksehansker for barn.

Pris: 350 - 700 kr Fri frakt: Over 1.000 kr* Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna
Besøk Info
Gorilla Sports skjermbilde

8 Gorilla Sports

Anerkjent treningsmerke

Gorilla Sports tilbyr 2 par boksehansker. Disse er fra nettbutikkens eget merke, og er helt sorte (med unntak av logoen). Hanskene fås selvsagt kjøpt i ulike størrelser. Strammes med borrelås. Hanskene er laget av syntetisk lær, og sømmene er ekstra sterke. Merk at prisen avhenger av størrelsen. Har også tynne boksehansker, som kun kommer i én størrelse.

Pris: 400 - 650 kr Fri frakt: Ja Betal med: Delbetaling, Faktura, Gavekort, PayPal
Besøk Info