X-life skjermbilde

3 X-life

30 dagers åpent kjøp

X-life fører i underkant av 10 ulike boksesekker. Vekten på disse boksesekkene varierer fra 22 kg til 40 kg. Her kan du kjøpe boksesekker fra merkene Abilica, Everlast, og UFC. En av boksesekkene kan du justere vekten på, ved å fylle en medfølgende nylonpose med sand eller noe lignende. Slik kan du nesten doble vekten på sekken.

Pris: 1.300 - 2.000 kr Fri frakt: Over 800 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna
Besøk Info
Fra vårt nettverk:

Lån & Kreditt

Treningspartner skjermbilde

5 Treningspartner

Apparater for både styrke og kondisjon

Treningspartner har omtrent 10 boksesekker i utvalget. Her får du også kjøpt boksesekker som er en del av en pakkeløsning der boksehansker, wraps og pads også er inkludert. Har også boksesekk for juniorer. Velg blant merker som UFC, Abilica og Everlast.

Pris: 1.200 - 2.700 kr Fri frakt: Over 1.000 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna
Besøk Info
XXL skjermbilde

6 XXL

Den største sportskjeden i Norden

XXL har to boksesekker i sitt utvalg på nett. Her får du kjøpt boksesekk fra UFC og Venum. Sistnevnte er den dyreste, veier 50 kg og er 170 cm lang. Den rimeligste, fra UFC, veier 20 kg og er 90 cm lang. Utvalget byr for øvrig også på en stående bokseball fra Everlast.

Pris: 1.200 - 2.700 kr Fri frakt: Over 1.000 kr* Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna
Besøk Info
Gorilla Sports skjermbilde

7 Gorilla Sports

Anerkjent treningsmerke

Gorilla Sports har for øyeblikket kun én boksesekk i utvalget. Denne er fra nettbutikkens eget merke, veier 18 kg, og kommer i både sort og hvit. Boksesekken er laget av syntetisk skinn, og er utstyrt med 3 kjeder for oppheng. Sjekk produktbildene, som viser ulike detaljer.

Pris: 1.7 kr Fri frakt: Ja Betal med: Delbetaling, Faktura, Gavekort, PayPal
Besøk Info