Birk Sport skjermbilde

1 Birk Sport

Norsk fagekspert på sykler

Birk Sport fører omtrent 10 hybridsykler. De fleste av modellene i dette utvalget er fra Giant, men her kan du også kjøpe modeller fra Merida og BMC. Sjekk gjerne ut produktsidene, som er svært informative og oversiktlige. Hybridsykler oppgis å være perfekte for både jobbsykling og fritidsturer, og skal tåle mange ulike typer kjøreforhold.

Pris: 8.000 - 15.000 kr Fri frakt: Les mer* Betal med: Bankkort, Delbetaling, Klarna
Besøk Info
XXL skjermbilde

2 XXL

Den største sportskjeden i Norden

XXL har 10 hybridsykler i sitt utvalg på nett, med like mange modeller for herre som for dame. Her får du kjøpt hybridsykkel fra merker som White, Scott og Fuji. Dette utvalget kan sorteres etter bremsetype, gaffeltype, pris og mer.

Pris: 3.500 - 9.000 kr Fri frakt: Over 1.000 kr* Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna
Besøk Info
Bikester skjermbilde

3 Bikester

Alt innen sykling

Bikester har nærmere 100 hybridsykler i utvalget. Fører mange titalls modeller designet spesifikt for både herre og dame. Her kan du kjøpe hybridsykkel fra merker som Serious, Cube, Ghost, Kona, samt en rekke andre merker. Utvalget kan sorteres etter en rekke ulike funksjoner og egenskaper, som type motor, hjulstørrelse, vekt og mer.

Pris: 4.000 - 32.600 kr Fri frakt: Fra 999 kr* Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna
Besøk Info
Fra vårt nettverk:

Lån & Kreditt

Obs skjermbilde

4 Obs

Stormarkedskjede med litt av "alt"

Obs fører nærmere 20 hybridsykler på nett. Utvalget byr på modeller fra merkene DBS og Alprace. Her får du kjøpt hybridsykkel til trivelige priser. Merk at ikke alle hybridsyklene er tilgjengelige for kjøp, men du kan enkelt se hvilke av modellene er som er tilgjengelige på nett, i butikk eller ikke i det hele tatt. For øyeblikket er mange av syklene ikke lagerførte.

Pris: 1.300 - 5.500 kr Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort
Besøk Info