Treningspartner skjermbilde

3 Treningspartner

Apparater for både styrke og kondisjon

Treningspartner har færre enn 10 multigymmer i sitt utvalg. Her får du kjøpt multigym fra Abilica og Inspire. Merk at ikke alle multigymmene er lagerførte. Vær derfor oppmerksom på at et eventuelt kjøp kan medføre økt leveringstid. Legg merke til grensen for fri frakt.

Pris: 8.000 - 55.000 kr Fri frakt: Over 1.000 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna
Besøk Info
Fra vårt nettverk:

Lån & Kreditt

X-life skjermbilde

4 X-life

30 dagers åpent kjøp

X-life har en kategori kalt Multiapparater, hvor du vil finne et par ulike modeller. Alle disse er av ganske heftig kvalitet, og har mange funksjoner. Samtlige av multigymmene er fra Abilica. Den dyreste modellen, designet for bedriftsmarkedet eller den kravstore hjemmebrukeren, kan brukes av tre personer samtidig og gir mulighet for 40 ulike øvelser.

Pris: 16.000 - 55.000 kr Fri frakt: Over 800 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna
Besøk Info
Sportsmaster skjermbilde

6 Sportsmaster

Spesialist med 19 års erfaring

På Sportsmaster finner du et par ulike multigymmer. Merk at ikke alle multigymmene nødvendigvis er lagerførte. Her kan du kjøpe multigym fra Vertex og Pivot. Sportsmaster tilbyr monteringsservice i både Oslo og Bergen, og ber potensielle kunder ta kontakt for et uforpliktende tilbud. Det kan også være lurt å lese kundevurderingene i forkant av et kjøp.

Pris: 21.200 - 50.400 kr Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna, Vipps
Besøk Info
XXL skjermbilde

7 XXL

Den største sportskjeden i Norden

XXL har et par ulike multigymmer i sitt utvalg på nett. Her får du kjøpt multigym fra Abilica og Pro-Form. En av multigymmene (den rimeligste, fra Pro-Form) får du kjøpt til en rimeligere pris dersom du melder deg inn kundeklubben til XXL.

Pris: 7.000 - 32.000 kr Fri frakt: Over 1.000 kr* Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna
Besøk Info
Gorilla Sports skjermbilde

8 Gorilla Sports

Anerkjent treningsmerke

Gorilla Sports tilbyr 2 ulike multigymmer. Disse finner du i kategorien Treningsstasjoner. Begge er fra nettbutikkens eget merke, og ligger i hver prisklasse. Disse kalles henholdsvis Universal hjemmegymstasjon og Multifunksjon Smith-maskin. Sistnevnte er den dyreste, og lar deg trene alle muskelgrupper, både vertikalt, horisontalt og isolert.

Pris: 7.000 - 24.000 kr Fri frakt: Ja Betal med: Delbetaling, Faktura, Gavekort, PayPal
Besøk Info