Esbo skjermbilde

2 Esbo

Kvalitetsbygg til hagen

Esbo tilbyr mer enn 10 ulike strømaggregater, samtlige fra kvalitetsmerket Hyundai. Flere av disse modellene er dieselaggregater. De kraftigste aggregatene fungerer angivelig "glimrende som strømforsyning til f.eks hytter, hus, entreprenører og industribruk." Disse tåler dessuten fint å stå utendørs i all slags vær og vind. Den dyreste modellen har en maks belastning på 16,5kVA (13,2kW). De billigere modellene passer fint til båt, bobil, campignvogn, også videre.

Pris: 5.900 - 149.000 kr Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort, Faktura
Besøk Info
Felleskjøpet skjermbilde

3 Felleskjøpet

Eies av 44.000 bønder

Felleskjøpet tilbyr omtrent 10 ulike strømaggregater på nett. Flere av disse modellene er fra en av verdens mest berømte produsenter av dieselaggregater, nemlig Warrior. Fører også noen modeller fra merket Champion. Har både diesel- og bensinaggregater. Flere av modellene kan bestilles på nettsiden, men må hentes i butikk. Du kan enkelt sjekke lagerstatus, og se hvilke butikker som har et gitt produkt tilgjengelig.

Pris: 4.300 - 46.900 kr Fri frakt: Over 1.000 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Vipps
Besøk Info
Fra vårt nettverk:

Lån & Kreditt

Jula skjermbilde

5 Jula

Håndtverkerens paradis

Jula fører 4 ulike strømaggregater på nett, nemlig fra merket Stanley. Det er verdt å merke seg at samtlige av disse modellene er vurdert av mange kunder, og alle har fått minst 4 av 5 mulige stjerner i snitt. Det dyreste aggregatet har to 230 V-uttak og ett 400 V-uttak.

Pris: 4.000 - 8.000 kr Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort, Gavekort, PayPal, Vipps
Besøk Info