Treningspartner skjermbilde

3 Treningspartner

Apparater for både styrke og kondisjon

Treningspartner kan skilte med et par titalls trampoliner. Her kan du kjøpe trampoline fra Berg og Jumpmaster. De fleste av disse trampolinene er relativt store og er utstyrt med sikkerhetsnett. Du får også kjøpt små trampoliner her, samt et par nedgravde trampoliner. I tillegg til å drive på nett, har Treningspartner også fysiske lokaler i Lier, der du kan prøve ut trampolinene deres før et eventuelt kjøp. Her får du også 90 dagers åpent kjøp.

Pris: 1.000 - 18.000 kr Fri frakt: Over 1.000 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna
Besøk Info
Fra vårt nettverk:

Lån & Kreditt

X-life skjermbilde

4 X-life

30 dagers åpent kjøp

På X-life kan du velge blant et par titalls trampoliner. Her får du kjøpt trampoline fra merker som Nordic, Jumpmaster, Berg, og Abilica. Gratis hjemlevering på alle trampoliner fra de tre førstnevnte merkene. De aller fleste modellene kommer med sikkerhetsnett, og enkelte av dem kommer også med stige og forankringssett.

Pris: 1.300 - 17.200 kr Fri frakt: Over 800 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna
Besøk Info
XXL skjermbilde

5 XXL

Den største sportskjeden i Norden

XXL fører i underkant av 10 trampoliner i sitt utvalg på nett. Dette utvalget byr på trampoliner med nett og trampoliner uten nett. Her får du kjøpt trampoline fra High Jump, Abilica og Power Jump. XXL har også noe tilbehør, som forankringsnett, stige og sikkerhetsnett.

Pris: 1.000 - 13.500 kr Fri frakt: Over 1.000 kr* Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna
Besøk Info
Obs skjermbilde

6 Obs

Stormarkedskjede med litt av "alt"

Obs tilbyr nærmere 10 trampoliner. Samtlige av disse trampolinene er fra varemerket Pro Flyer. Alle modellene er også utstyrt med sikkerhetsnett. Merk at du enkelt kan se om de aktuelle trampolinene kan kjøpes direkte fra nett, i butikk eller om de er ute av lager for øyeblikket. Obs selger også noe tilbehør, som stige, kantpute, reservenett, hoppeduk og mer.

Pris: 2.500 - 9.000 kr Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort
Besøk Info