Fra vårt nettverk:

Lån & Kreditt

Treningspartner skjermbilde

4 Treningspartner

Apparater for både styrke og kondisjon

På Treningspartner finner du i underkant av 20 tredemøller. Her kan du kjøpe tredemølle fra Abilica, Sole, Spirit og et par andre merker. Merk at enkelte av tredemøllene kan være ute av lager, noe som kan medføre økt leveringstid. Den dyreste modellen, fra Abilica, egner seg også for ski og sykkel. I tillegg til å drive på nett, har Treningspartner også fysiske lokaler i Lier, der du kan prøve ut tredemøllene deres før et eventuelt kjøp.

Pris: 13.000 - 166.000 kr Fri frakt: Over 1.000 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna
Besøk Info
X-life skjermbilde

5 X-life

30 dagers åpent kjøp

X-life har omtrent 10 tredemøller i sitt utvalg. Denne nettbutikken tilbyr gratis hjemlevering av alle tredemøller. Her kan du kjøpe tredemølle fra merker som Abilica, Masterfit, Proform, og X-Erfit. Merk at denne nettbutikken ellers kan friste med rask levering og gratis bytte.

Pris: 8.000 - 24.000 kr Fri frakt: Over 800 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna
Besøk Info
Sportsmaster skjermbilde

6 Sportsmaster

Spesialist med 19 års erfaring

Sportsmaster kan skilte med nærmere 20 tredemøller. De aller fleste av disse modellene er fra nettbutikkens eget merke, men her får du også kjøpt en modell fra Assault. Om du bor i Oslo eller Bergen, kan du få hjelp med montering av tredemøllen. Prisen vil variere, og kunder oppfordres til å kontakte Sportsmaster for et tilbud.

Pris: 9.500 - 87.500 kr Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna, Vipps
Besøk Info
XXL skjermbilde

7 XXL

Den største sportskjeden i Norden

XXL har omtrent 10 tredemøller i sitt utvalg på nett. Velg blant merker som Abilica, Horizon og Titan Life. Enkelte av tredemøllene er også vurdert av kunder, som har lagt igjen produktomtaler du kan lese i forkant av et kjøp. Merk at du kan få desto bedre priser på tredemøllene dersom du melder deg inn i kundeklubben til XXL.

Pris: 14.000 - 40.000 kr Fri frakt: Over 1.000 kr* Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna
Besøk Info
Obs skjermbilde

8 Obs

Stormarkedskjede med litt av "alt"

Obs fører noen få tredemøller på nett. Her får du kjøpt tredemølle fra varemerker som Titan Life og Reebok. Merk at enkelte av tredemøllene kan være ute av lagerbeholdningen. Du kan imidlertid enkelt se hvilke av tredemøllene som kan kjøpes direkte fra nett, i butikk eller som er helt ute av lager for øyeblikket. Enkelte modeller er vurdert av tidligere kunder.

Pris: 8.000 - 20.000 kr Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort
Besøk Info