Fra vårt nettverk:

Lån & Kreditt

Treningspartner skjermbilde

4 Treningspartner

Apparater for både styrke og kondisjon

På Treningspartner finner du kun noen få ulike vektvester. Samtlige av disse er fra Abilica. Her kan du kjøpe en justerbar vektvest, en vektvest med 20 kg, samt en vektvest med 3 kg. I tillegg til å drive på nett, har Treningspartner også fysiske lokaler i Lier. Der kan du prøve ut produktene deres i forkant av kjøp. Tilbyr 90 dagers åpent kjøp.

Pris: 600 - 1.800 kr Fri frakt: Over 1.000 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna
Besøk Info
X-life skjermbilde

5 X-life

30 dagers åpent kjøp

I sin kategori for vektvester tilbyr X-life mer enn 10 ulike produkter. De fleste vektvestene ser ut til å være samme modell (designet er iallfall svært likt), men består av ulik vekt. Enkelte av produktene er pakkeløsninger, som også inkluderer kettlebell, samt diverse annet utstyr. X-life kan ellers friste med rask levering, gratis bytte, og ikke minst lav grense for fri frakt.

Pris: 600 - 2.900 kr Fri frakt: Over 800 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna
Besøk Info
XXL skjermbilde

6 XXL

Den største sportskjeden i Norden

XXL har et par ulike vektvekster i sitt utvalg på nett. Her kan du kjøpe vektvest fra merkene TRX, Titan Life og Titan. Den tyngste vektvesten kan justeres til å bære fra 1 kg til 30 kg. Fører også en unisex-vektvest. Merk at XXL tilbyr prisløfte og gratis bytte/retur.

Pris: 1.900 - 2.500 kr Fri frakt: Over 1.000 kr* Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna
Besøk Info
Sportsmaster skjermbilde

7 Sportsmaster

Spesialist med 19 års erfaring

Sportsmaster har for øyeblikket 2 ulike vektvester i sitt utvalg. Disse to vektvestene er tilsynelatende basert på samme modell, men er bare justert i hver sin vektklasse, nemlig 10 kg og 20 kg. Vektvestene er utformet i one size, og kan altså justeres for å passe folk helt opp i størrelse xxxl. Du får også kjøpt to vektmansjetter her.

Pris: 1.700 - 2.300 kr Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna, Vipps
Besøk Info