Adlibris info

Millioner av produkter

Faktasjekket: 27.07.2021

Vi får provisjon dersom du handler denne nettbutikken. Les mer.
Adlibris skjermbilde Fri frakt: Over 299 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna Retur: 14 dagers angrerett (ikke inkl. frakt) Prismatch: Nei

Adlibris tilbyr bøker. Masse bøker. Faktisk over 10 millioner ulike bøker. Det er imidlertid ikke bare bøker Adlibris tilbyr. Også elektronikk, hobby, interiør, baby og leker er noen av de andre produktkategoriene man finner på Adlibris.

Enormt utvalg av bøker

Skjermbilde fra Adlibris.no
Produktsidene på Adlibris.no er ryddige og informative. Legg også merke til listen over lignende produkter.

På nettsiden skriver Adlibris at de ønsker å gjøre bøker fra hele verden tilgjengelig i Norge.

Adlibris samarbeider med tusenvis av forlag og mottar 75.000 nye titler hver måned. Det totale bokutvalget er på over 10 millioner.

Det er ikke bare skjønn- og populærlitteratur man finner hos Adlibris, men også pensumbøker og ellers bøker innen en rekke ulike kategorier. Dette inkluderer blant annet bøker innen kategorier som «Samfunn og Politikk», «Medisin», «Data» og «IT», «Hjem og Hage» og «Dyr og Planter». Adlibris har for øvrig bøker på en rekke ulike språk.

Adlibris ser tilsynelatende ut som en ren bokbutikk, men som nevnt innledningsvis finner man mye mer enn bare bøker på denne siden.

Som en gigantisk roteskuff

Det er noe litt underlig over en nettbutikk som har såpass stor variasjon i utvalget uten at det nødvendigvis kommer frem av førsteinntrykket. Litt som en roteskuff: Man blir overrasket over hvor mye rart man finner når man først begynner å lete.

Man kan jo nevne noen produkter fra hver kategori for å illustrere dette poenget. Pottestol for babyer, hodetelefoner, elektrisk ballongpumpe, garn av merinoull, tekstiltusjer, hageredskapssett, krus med Mummimotiver, badeskum, puslespill, trillekoffert og meditasjonspute: Dette er noen tilfeldige stikkprøver fra utvalget. Fra pottestol til meditasjonspute altså, ikke verst! Det ser imidlertid ut til at mange av disse varekategoriene er utgående.

Adlibris selger også gavekort, men vi kunne ikke finne selve gavekort-siden her. Et søk etter «gavekort» viser allikevel at de selger digitale gavekort fra 50 kr opp til 500 kr. Dette er digitale gavekort som du enten kan skrive ut eller lagre som pdf. Gavekortene er gyldige i ett år.

Sosiale Medier

Du kan følge Adlibris på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Adlibris

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.