Byggmax info

Billig nettbutikk med over 22.000 byggvarer

Faktasjekket: 12.07.2021

Byggmax skjermbilde Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura Retur: Angrerett innen 14 dager, ikke inkl. frakt Prismatch: Ja Besøk Byggmax

Byggmax selger byggevarer på en litt original måte, nemlig ved å bruke en såkalt drive-in i hver butikk. Det vil si at kundene kjører innom et av deres varehus, og plukker og laster varene selv. Det har ifølge butikkjeden selv gitt dem muligheten til å tilby varer av høy kvalitet til meget konkurransedyktige priser. De omtaler seg selv som en lavprisaktør, og har naturligvis også en nettbutikk vi skal se nærmere på.

Alt av nødvendig utstyr og materialer

Varesortimentet i nettbutikken omfatter alt fra trelast og byggevarer, til interiør, dører, vinduer, VVS og elektronikk.

Bildet er hentet fra "Treverk"-kategorien på Byggmax.no
Byggmax er gunstig for dem som skal pusse opp. Har blant annet et godt utvalg av treverk.

Gipsplater, støperør, mineralull, parkett, veggskinner, strømbrytere: Hos Byggmax får man tak i alt det nødvendige utstyret og materialet som trengs når man skal drive med oppussing eller starte et byggeprosjekt. Har blant annet en del billige parkett-gulv. Utvalget av billige laminatgulv er for øvrig strålende.

Kreative funksjoner

Handlekurven, eller varekurven som Byggmax kaller det, er synlig til enhver tid. Dette er jo ganske kjekt hvis man skal kjøpe en god del varer, og ønsker å ha oversikt over totalbeløpet. Så slipper man alle de ekstra museklikkene som ellers hadde vært nødvendige.

Nettbutikken tilbyr også en ganske artig og kreativ funksjon, nemlig noe de kaller byggeplanleggeren. Dette er en funksjon hvor man kan visualisere et byggeprosjekt, og samtidig gjøre et prisoverslag. Ganske praktisk, enten man står ovenfor et lite eller større byggeprosjekt.

Samtidig har Byggmax en rekke byggeinstruksjoner tilgjengelig på nettsiden. Disse er beskrevet med vanskelighetsgrad, anbefalt antall arbeidere og tidsoverslag.

Besøk Byggmax

Sosiale Medier

Du kan følge Byggmax på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Byggmax

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 23966900