Elektroniske-sigaretter.no

Mål om å være billigst og best

Elektroniske-sigaretter.no skjermbilde Fri frakt: Over 500 kr. Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, PayPal. Sender fra: . Retur: Informasjon mangler*. Prismatch: Nei. Besøk Elektroniske-sigaretter.no
0,0 rating
0 av 5 stjerner (0 omtaler)

Et av målene til denne nettbutikken er å tilby de billigste og de beste e-sigarettene i Norge. Billigst og best er to ord man sjelden ser i samme setning, men hvem vet hva Elektroniske-sigaretter.no kan få til?

Informativ nettside

Denne nettbutikken tilbyr mye informasjon om de ulike produktene.
Denne nettbutikken tilbyr mye informasjon (!) om de ulike produktene.

Markedet for e-sigaretter er temmelig nytt. Nettbutikkene NoSmoke og Friske Drag startet begge opp i 2013. En nærmere sjekk av disse to avslører at samtlige tre nettbutikker har et ganske likt utvalg. Prisnivået er også relativt likt, med kun små forskjeller avhengig av type produkt.

Elektroniske-sigaretter.no ser imidlertid ikke ut til å ha et like godt utvalg av E-sigaretter som de andre to. Varekategorien hvor det tilbys e-sigaretter heter «E-sigaretter startpakker», og det ser ikke ut til at de har en egen varekategori for viderekommende brukere. Utvalget av fordamperhoder er nok også litt dårligere enn hos konkurrentene.

Utvalget ellers er ganske bra. Man finner alt man trenger av det nødvendige utstyret her. Det gjelder vape, e-juice, fordampere, fordamperhoder, filter, batterier, mods, ladere, strøm og diverse tilbehør. I kategorien e-juice finner man blant annet produktserier som Batter’d, The Big 100, Hoolo shisha  og Mrs Lord’s Pantry. Her bør man finne smaker for alle og enhver, enten man foretrekker avkjølende mentolsmak eller fruktigere smaker, som melon eller bær.

Nettsiden er behagelig å bruke, med store produktbilder og en ryddig og lettforståelig struktur. Man kan for eksempel sortere varer etter pris og produsent. På produktsidene finner man dessuten mye informasjon, blant annet om produktets egenskaper.

Det er for øvrig greit å vite at enkelte nettbutikker benytter engelske ord for de ulike delene og tilbehøret som følger med en e-sigarett. Coiler er det samme som fordamperhoder, og e-juice er det samme som dampvæske.

Retur

Elektroniske-sigaretter.no oppgir ingen informasjon på nettsiden deres vedrørende retur og angrerett. Man blir imidlertid bedt om å ta kontakt med dem om man ønsker å returnere en vare.

Besøk Elektroniske-sigaretter.no

Sosiale Medier

Du kan følge Elektroniske-sigaretter.no på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Elektroniske-sigaretter.no

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 46120000

Elektroniske-sigaretter.no Omtaler

Ønsker du å skrive en omtale on denne nettbutikken? Bli med i dag!

Det er ingen som har skrevet omtaler om denne nettbutikken enda.