Nelly

Nettbutikk med sko og moteklær til dame

Fri frakt: Over 249 kr. Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, PayPal. Sender fra: Sverige. Toll: Prisene er inkludert toll. Retur: 14 dagers angrerett (inkl. frakt). Prismatch: Nei. Besøk Nelly
0,0 rating
0 av 5 stjerner (0 omtaler)
Nettbutikken har salg!

Denne nettbutikken tilbyr blant annet klær, sko og skjønnhetsprodukter til kvinner. Nelly er en særs vellykket aktør innen mote, og er aktiv i både det nordiske og det europeiske markedet.

Rimelige klær, ok utvalg

Variasjonen i utvalget er ganske typisk for en nettbutikk som dette. Altså en nettbutikk hvor man tilbyr tidsriktige klær til kvinner. Man finner de fleste type ordinære klesplagg her, som for eksempel kjoler, jakker, gensere, skjorter, shorts og jeans. I tillegg har Nelly også bikinier og badetøy, undertøy og sportstøy.

Størrelsen på utvalget er ikke akkurat grensesprengende, men samtidig langt fra dårlig. Enkelte kategorier består av et par hundre plagg, andre kategorier består av over 1.000 plagg.

En del billige klær og sko

I kategorien for bukser finner man for eksempel litt over 700 ulike modeller. Ellers er prisene fornuftige og man kan rett og slett finne en del ganske billige klær her. Man kan for eksempel kjøpe shorts til 31 kr (på salg), bukser fra 59 kr (på salg) og et bredt utvalg sandaler til ca 100 kr. Nelly har også noen billige brudekjoler, hvor den billigste kun koster 1.000 kr.

Undertegnede er usikker om de konstant kjører salg på noen varer sånn at det alltid er mulig å gjøre gode kupp her eller om det bare er nå og da. Du kan kjapt sjekke dette ved å gå til «Sale»-sidene eller ved å klikke deg inn på en varekategori og sortere på pris. Du vil også finne en god del rimelige varer som ikke er på salg her.

Bilde fra Nelly.com
Filtreringsmulighetene er gode på Nelly.com og inkluderer blant annet muligheten for å filtrere etter farge.

Hundrevis av varemerker

Det er også verdt å nevne at Nelly tilbyr over 700 ulike varemerker. Dette inkluderer blant annet butikkens egne varemerker, som NLY Trend, NLY Shoes og NLY Lingerie. Ellers tilbyr nettbutikken også kjente varemerker som River Island, Missguided, Only, Nike og Adidas Originals. I tillegg får Nelly inn 300 nye plagg hver dag, både fra diverse motehus og butikkens egne varemerker.

Mye sminke, men ikke best i klassen

Hva med kategorien Nelly har valgt å kalle «The Beauty Shop?». Original tittel iallfall. Andre nettbutikker bruker gjerne litt kjedeligere kategorinavn, som «Skjønnhet» eller «Sminke» for eksempel.

Uansett. Med et utvalg på et par tusen ulike produkter kan man vel ikke klage? Selv om nettbutikker som Coverbrands eller NiceBeauty har et langt bedre utvalg, fokuserer jo Nelly først og fremst på klær. Utvalget inkluderer blant annet produkter som leppestift, sminkesett, maskara, falske øyevipper, hårspray, sjampo og mye annet.

Besøk Nelly

Salg!

Dameklær

Nelly har for tiden salg på mer enn 6.500 dameklær. Salget inkluderer blant annet undertøy, bukser, kjoler, jakker, også videre. Fra 20 % til hele 70 % rabatt! Flere nettbutikker med salg på dameklær.

Sist sjekket: 07.03.2020

Klær

På Nelly.com kan man blant annet kjøpe tidsriktige klær, sko og skjønnhetsprodukter for kvinner. Prisnivået er gunstig og utvalget er ganske greit.

Vintersko

Nelly har for tiden salg på en del vintersko. Det finnes ingen filtreringsmulighet for vintersko, men man finner vinterskoene under kategorien "Boots". Mange av tilbudene ligger på 40 % rabatt. Flere nettbutikker med salg på vintersko.

Sist sjekket: 07.03.2020

Sko

Nelly har for tiden salg på mer enn 600 sko for damer. Salget inkluderer både treningssko, flats, heels og boots. Tilbudene varierer, fra 40 % til hele 70 % rabatt. Flere nettbutikker med salg på sko.

Sist sjekket: 07.03.2020

Vesker

Nelly har for tiden salg på mer enn 300 vesker. Fra 20 % til hele 70 % rabatt! Flere nettbutikker med salg på vesker.

Sist sjekket: 07.03.2020

Sosiale Medier

Du kan følge Nelly på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Nelly

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Nelly Omtaler

Del dine erfaringer

Du må være innlogget for å kunne skrive omtaler.

Det er ingen som har skrevet omtaler om denne nettbutikken enda.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar