Sparnet

Praktiske produkter

Fri frakt: Ja. Betal med: Bankkort. Retur: 30 dagers returrett (ikke inkl. frakt). Prismatch: Nei.
0,0 rating
0 av 5 stjerner (0 omtaler)

Sparnet tilbyr blant annet varer relatert til dekor, klær, trening og gadgets. Nettbutikken skriver selv at de har 300.000 kunder, men den påstanden er vanskelig å tro på. Sparnet har nemlig et superdårlig utvalg og fremstår generelt som en veldig uferdig og uryddig side, som i tillegg mangler en del vesentlig informasjon.

«Smarte» produkter

En rød tråd i denne nettbutikken ser ut til å være smarte og praktiske produkter. For å trekke frem et par eksempler som illustrerer dette godt: Vanntette Touchscreen-hansker, trådløs matmikser, magnetisk armbånd, LED-belysning til toalett, også videre.

Elendig utvalg

Om seg selv skriver Sparnet følgende: «Sparnet er en av de ledende fritidsbutikkene i Norge med tusenvis av kundeordrer om dagen. Siden starten har vi implementert smarte produkter og løsninger innen hjem, teknologi, sport og fritid til hundrevis av tusenvis av kunder i Norden. Sikt alltid på rask levering, personlig kundeservice og sikre betalinger.»

Bildet viser noen av produktene som selges på Sparnet.no
Sparnet har et dårlig utvalg. Her ser du noen av produktene deres.

At Sparnet skal være en av de ledende fritidsbutikkene i Norge er i beste fall uforståelig: Vareutvalget er nemlig elendig! Sparnet tilbyr varer tilknyttet følgende varekategorier: Gadgets, dekor, klær, kroppspleie og trening.

Hver av disse varekategoriene er imidlertid så ribbet for varer at man ikke kan forstå hvordan denne nettbutikken egentlig går rundt. Hver av varekategoriene består i det meste av noen titalls produkter.

Dårlig språk

Hvem er egentlig tekstforfatter for Sparnet? Er det en svenske som bare har benyttet seg av Google Translate? Et dårligere språk skal man lete lenge etter. Tekstene er fulle av feil, enten det er snakk om direkte skrivefeil eller helt håpløse orddelingsfeil.

Øvrige mangler

Det er ellers verdt å nevne at Sparnet ikke har en egen kategori for tilbudsvarer. Nettbutikken oppgir heller ikke noen e-postadresse eller telefonnummer man kan nå dem på. Man finner heller ikke noen informasjon om betalingsalternativer. Sparnet er ellers svært sparsomme når det gjelder informasjon om bedriften deres.

Sosiale Medier

Du kan følge Sparnet på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Sparnet

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Sparnet Omtaler

Del dine erfaringer

Du må være innlogget for å kunne skrive omtaler.

Det er ingen som har skrevet omtaler om denne nettbutikken enda.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar