Stayhard info

Merkeklær, sko og klokker for menn

Faktasjekket: 29.07.2021

Vi får provisjon dersom du handler denne nettbutikken. Les mer.
Stayhard skjermbilde Fri frakt: Over 499 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort Sender fra: Sverige Toll: Inkludert i prisen Retur: 30 dagers fri retur Prismatch: Nei

Dette er en nettbutikk som tilbyr moteprodukter utelukkende for menn. Det ligger kanskje i navnet? På Stayhard får du blant annet tak i klær, sko, klokker og groomingprodukter.

Bra utvalg av klær

Utvalget av ordinære herreklær teller omtrent 5.000 ulike plagg, med en rekke valg selv innen spesifikke underkategorier. For eksempel kan du velge mellom mange typer cargobukser, chinobukser, og dressbukser. Det samme gjelder også andre kleskategorier, som for eksempel jakker. Her kan du blant annet velge mellom skinnjakke, anorakk og trenchcoat. Samtidig kan du ta en titt på ulike dresser, treningsklær og strandklær . I tillegg har Stayhard også en kategori kalt «Plus Size», som altså består av klær som passer for storvokste folk.

Accessoirer og skjønnhet

Noen av groomingproduktene på Stayhard.no
Stayhard har en god del skjønnhetsprodukter.

Det er imidlertid ikke bare klær Stayhard tilbyr. Som nevnt innledningsvis får du også kjøpt sko, klokker, accessoirer, og groomingprodukter på denne nettbutikken. Når det gjelder sko, har Stayhard blant annet vintersko og sandaler i utvalget.

I sistnevnte produktkategori finner du ikke bare ordinære skjønnhetsprodukter, som ansiktskrem, parfyme og slike ting. Her får du også tak i ansiktsmasker, concealer, skjeggolje, også videre. Faktisk har Stayhard også en del barberingsmaskiner i sitt utvalg, samt vanlige barberhøvler og en god del barberingsutstyr.

Stayhard tilbyr en rekke velkjente varemerker innen flere varekategorier, som for eksempel Les Deux, Gant, Levis, Tommy Hilfiger, Lacoste, og mange flere.

Gavekort til gutter og menn

I nettbutikken til Stayhard kan du kjøpe gavekort på nett. Beløp fra 100 kr og opp til 10.000 kr.

Dette er digitale gavekort som sendes direkte til den som skal få gaven på epost. Du kan skrive en egen hilsen.

Gavekortet er gyldig i 2 år.

Gode salgsbetingelser

Stayhard tilbyr fri frakt på alle bestillinger over 499 kroner, noe som alltid er kjekt. I tillegg er returretten gratis, og gjelder i 30 dager.

Hvis du registrerer deg på nyhetsbrevet fra Stayhard får du 15 % på én hel bestilling. Du bør naturligvis lese de relevante vilkårene først, men nyhetsbrev er ikke mer forpliktende enn at du mottar e-poster med nyheter og tilbud. Du kan melde deg av nyhetsbrevet igjen med en gang, om du for eksempel ønsker å dra nytte av tilbudet ved et enkeltkjøp, og ikke planlegger å handle på nettbutikken mer.

Sosiale Medier

Du kan følge Stayhard på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Stayhard

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 69209040