Stylepit info

Prisvinnende nettbutikk

Faktasjekket: 28.07.2021

Stylepit skjermbilde Betal med: Bankkort, Bankoverføring, Faktura, Gavekort, PayPal Toll: Inkludert i prisen Retur: Fri retur i 50 dager Prismatch: Nei Besøk Stylepit

Dette er en av Danmarks ledende motebutikker på nett, som også har en norsk variant vi nå skal se nærmere på. Stylepit.no tilbyr klær for både menn, kvinner, og barn i ulike aldre.

Kjente merkevarer

Tidsriktige klær og sko i varierende prisklasser, det må da være et godt utgangspunkt? Blant annet finnes det både en del billige herreklær og billige dameklær i utvalget. Stylepit har også en del billige sko, og tilbyr både herresko, damesko og barnesko.

Utvalget er ganske bra hos Stylepit, med en rekke underkategorier under de fleste hovedkategoriene. Under kategorien «Jakker» vil du blant annet finne frakker, vaffeljakker, parkas og skinnjakker. Under kategorien «Støvler» (for damer) vil du blant annet finne korte støvler, Chelsea Boots, snørestøvler og long boots. Stylepit fortjener også kudos for at de har en egen kategori kalt «Plus Size». Her består utvalget naturligvis av klær i store størrelser.

Bildet viser noen av merkevarene på Stylepit.no
Stylepit har en egen kategori for sine varemerker, hvor du kan sortere søk etter merke.

Kjente varemerker er som regel ensbetydende med god kvalitet, og hos Stylepit er det mange varemerker å velge mellom. Her er noen eksempler på varemerker som er aktuelle for de mannlige kundene: Polo Ralph Lauren, Levi’s, Gant, Peak Performance og Superdry. Her er det altså mange forskjellige merkeklær å velge blant.

Noen av varemerkene for damene er Pulz, Rosemunde, Didriksons og Second Female. Kanskje mer overraskende er det at Stylepit også tilbyr varemerker for barn? Her kan vi nevne Joha, Bisgaard, Mini A Ture, Pom Pom, og mange andre.

Verdt å merke seg

Nettbutikken til Stylepit har en såkalt intelligent lagerstyring, som betyr at varene kun vises på nettsiden hvis de er på lager. Det finnes også en egen underside for varer som er på tilbud. Stylepit tilbyr ellers gratis retur og 50 dagers åpent kjøp. Ved å registrere deg på nyhetsbrevet til Stylepit får du også tilsendt en rabattkode, som vil gi 10 % rabatt på ens neste kjøp.

Fornøyde kunder

Kundene er helt åpenbart fornøyde med denne nettbutikken. Stylepit har nemlig en særdeles høy score på Trustpilot, nemlig 9.4, hvor 10 er maksimal poengsum. Trustpilot er en tilbakemeldingstjeneste for kunder, som blant annet gir kundene muligheten til å gi skriftlige tilbakemeldinger, eller rangere en bedrifts service i form av stjerner.

Stylepit har for øvrig vunnet flere prestisjefylte priser i Danmark, som for eksempel «Vekst Gazelle», samt prisen for beste e-handel i både Danmark og Europa.

Besøk Stylepit

Sosiale Medier

Du kan følge Stylepit på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Stylepit

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 21984041