Stylepit

Prisvinnende nettbutikk

Stylepit skjermbilde Fri frakt: Over 299 kr. Betal med: Bankkort, Bankoverføring, Faktura, Gavekort, PayPal. Sender fra: Polen. Toll: Prisene er inkludert toll. Retur: Fri retur i 50 dager. Prismatch: Nei. Besøk Stylepit
Rated 0 out of 5
0 av 5 stjerner (basert på 0 omtaler)
Nettbutikken har salg!

Dette er en av Danmarks ledende motebutikker på nett, som også har en norsk variant vi nå skal se nærmere på. Stylepit.no tilbyr klær for både menn, kvinner, og barn i ulike aldre.

Kjente merkevarer

Tidsriktige klær og sko i varierende prisklasser, det må da være et godt utgangspunkt? Blant annet finnes det både en del billige herreklær og billige dameklær i utvalget. Stylepit har også en del billige sko, og tilbyr både herresko, damesko og barnesko.

Utvalget er ganske bra hos Stylepit, med en rekke underkategorier under de fleste hovedkategoriene. Under kategorien «Jakker» vil man blant annet finne frakker, vaffeljakker, parkas og skinnjakker. Under kategorien «Støvler» (for damer) vil man blant annet finne korte støvler, Chelsea Boots, snørestøvler og long boots. Stylepit fortjener også kudos for at de har en egen kategori kalt «Plus Size». Her består utvalget naturligvis av klær i store størrelser.

Bildet viser noen av merkevarene på Stylepit.no
Stylepit har en egen kategori for sine varemerker, hvor man kan sortere søk etter merke.

Kjente varemerker er som regel ensbetydende med god kvalitet, og hos Stylepit er det mange varemerker å velge mellom. Her er noen eksempler på varemerker som er aktuelle for de mannlige kundene: Polo Ralph Lauren, Levi’s, GANT, Peak Performance og Superdry. Her er det altså mange forskjellige merkeklær å velge blant.

For damene finner man varemerker som PULZ, Rosemunde, Didriksons og Second Female. Kanskje mer overraskende er det at Stylepit også tilbyr varemerker for barn? Her kan man nevne Joha, Bisgaard, Mini A Ture, Pom Pom, og mange andre.

Verdt å merke seg

Nettbutikken til Stylepit har en såkalt intelligent lagerstyring, som betyr at varene kun vises på nettsiden hvis de er på lager. Det finnes også en egen underside for varer som er på tilbud. Stylepit tilbyr ellers gratis retur, og 50 dagers åpent kjøp. Ved å registrere seg på nyhetsbrevet til Stylepit får man også tilsendt en rabattkode, som vil gi 10 % rabatt på ens neste kjøp.

Fornøyde kunder

Kundene er helt åpenbart fornøyde med denne nettbutikken. Stylepit har nemlig en særdeles høy score på Trustpilot, nemlig 9.4, hvor 10 er maksimal poengsum. Trustpilot er en tilbakemeldingstjeneste for kunder, som blant annet gir kundene muligheten til å gi skriftlige tilbakemeldinger, eller rangere en bedrifts service i form av stjerner.

Stylepit har for øvrig vunnet flere prestisjefylte priser i Danmark, som for eksempel «Vekst Gazelle», samt prisen for beste e-handel i både Danmark og Europa.

Besøk Stylepit

Nettbutikken har salg!

Dameklær på salg

Stylepit har et kjempestort utvalg av dameklær på salg. Salget inkluderer jakker, gensere undertøy og mye mer. Opptil 70 % rabatt! Flere nettbutikker med salg på dameklær.

Sist sjekket: 19.10.2020

Herreklær på salg

Stylepit har et kjempestort utvalg av herreklær på salg. Salget inkluderer jakker, skjorter, undertøy og mye mer. Opptil 70 % rabatt! Flere nettbutikker med salg på herreklær.

Sist sjekket: 19.10.2020

Barneklær på salg

Stylepit har for tiden et stort salg på barneklær. Opptil 50 % rabatt! Flere nettbutikker med salg på barneklær.

Sist sjekket: 19.10.2020

Vinterdress på salg

Stylepit har for tiden salg på noen få vinterdresser for barn. Flere nettbutikker med salg på vinterdress.

Sist sjekket: 19.10.2020

Klær på salg

Stort utvalg av dameklær, herreklær og barneklær på salg. Opptil 70 % rabatt! Flere nettbutikker med salg på klær.

Sist sjekket: 25.10.2020

Barnesko på salg

Stylepit har for tiden salg på massevis av barnesko. Opptil 50 % rabatt. Flere nettbutikker med salg på barnesko.

Sist sjekket: 04.03.2020

Sko på salg

Stylepit har for tiden salg på massevis av sko, for både damer, herrer og barn. Tilbudene varierer fra 10 % til hele 50 % rabatt! Flere nettbutikker med salg på sko.

Sist sjekket: 19.10.2020

Sosiale Medier

Du kan følge Stylepit på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Stylepit

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 21984041

Stylepit Omtaler

Del dine erfaringer

Du må være innlogget for å kunne skrive omtaler.

Det er ingen som har skrevet omtaler om denne nettbutikken enda.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar