Tirendo

Mange ulike spesialdekk

Tirendo skjermbilde Fri frakt: Ja*. Betal med: Bankkort, Bankoverføring, PayPal. Retur: 14 dagers returrett (inkl. frakt). Prismatch: Nei.
Rated 0 out of 5
0 av 5 stjerner (basert på 0 erfaringer)

Denne nettbutikken tilbyr en god del ulike dekk, blant annet til biler, motorsykler og andre kjøretøy. Tirendo har også et visst utvalg av bildeler og felger.

Ikke akkurat unik

Tirendo har en del slående likheter med Dekkonline.com, noe som ikke er helt tilfeldig. Førstnevnte er nemlig et datterselskap av Delticom AG og sistnevnte eies også av Delticom.

Likhetene dreier seg blant annet om kategoriene, som nesten er identiske. Også utvalget har en god del fellestrekk. Grunnen til at man har opprettet to nesten like nettbutikker er uvisst.

Bildet viser noe av bildekk-utvalget på Tirendo.no.
Denne nettbutikken har et ryddig og oversiktelig system for å vise frem produkter.

Kategoriene på Tirendo er som følger: «Dekk», «Kompletthjul», «Felger», «Motorsykkeldekk», «Spesialdekk» og «Bildeler». Utvalget inkluderer en del sesongdekk, som helårsdekk, vinterdekk og piggdekk.

Tirendo har også en del motorsykkeldekk, blant annet fra merker som Michelin, Dunlop og Continental. Ellers – i likhet med Dekkonline.com – er utvalget av spesialdekk også bra. Dette inkluderer dekk til lastebiler, bygg- og skogbruksmaskiner, anleggsmaskiner, golfbiler, industridekk, også videre.

Felger og bildeler

Når det kommer til felger har Tirendo blant annet lettmetallfelger og stålfelger. Utvalget av bildeler begrenser seg imidlertid til 4 underkategorier, nemlig «Motorolje», «Snøkjettinger», «Bildeler» og «Biltilbehør».

Når man klikker på de to sistnevnte kategoriene, altså «Bildeler» og «Biltilbehør», blir man imidlertid sendt videre til en annen nettbutikk, kalt 12bildeler.no. Det er sjelden heldig at en nettbutikk lenker videre til en annen nettbutikk når man skal utføre kjøp.

Lave priser på høykvalitetsdekk?

Tirendo skriver på nettsiden at de garanterer lave priser på høykvalitetsdekk via deres partnerskap med dekkgrossister. Denne lovnaden ser imidlertid ikke ut til å være papirfestet, for eksempel ved en prismatch-garanti.

Leveringsbetingelser

* Tirendo oppgir at de tilbyr gratis levering i hele Norge. Unntak er levering til øyer, som vil pålyde en ekstrakostnad på 95 kr per dekk. Fullstendige dekk med hjul og felger vil også medføre ekstrakostnader. Man kan lese mer om dette på nettsiden, under «Ofte stilte spørsmål».

Kontakt Tirendo

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 23960614

Tirendo Erfaringer

Du må være innlogget for å kunne dele erfaringer.

Det er ingen som har delt erfaringer om denne nettbutikken enda. Skriv om dine egne? Det ville vi og andre lesere satt stor pris på!

Kommentarer

Legg igjen en kommentar