WeightWorld

Med fokus på vekttap og fitness

Fri frakt: Over 499 kr. Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, PayPal. Toll: *Les mer i bunn av saken. Prismatch: Nei. Besøk WeightWorld
0,0 rating
0 av 5 stjerner (0 omtaler)

WeightWorld ble etablert i 2005, og er et merke som har fokus på helse, sunnhet og vitalitet. Vekttap og fitness er deres uttalte hovedfokus. WeightWorld er for øvrig en internasjonal aktør og har kunder i de fleste store europeiske land.

Superfood og helsekost

Med et ryddig kategorisystem, der det i tillegg er brukt visuelle symboler for å beskrive varekategoriene, er det ekstra lett å finne frem til ønsket vare. Superfood, Velvære, Vektkontroll, Fitness og Kostbehov er varekategoriene WeightWorld opererer med.

Om Superfood skriver WeightWorld følgende: «Superfood er en kategori som består av spesielle frukt og bær som inneholder et høyt nivå av næringsstoffer som vitaminer, mineraler, antioksidanter og helsefremmende fettsyrer.» Nå selger ikke akkurat WeightWorld råvarer – altså hverken ferske bær eller frukter, men snarere kosttilskudd basert på ekstrakter av slike råvarer. Kan WeightWorld derfor påstå at de selger superfood?

Vel, uansett: Superfoodkategorien består av omtrent 50 ulike produkter. Her finner man blant annet Acai-tilskudd, hampfrøolje i gelatinkapsler, Matcha-te, økologisk kokosnøttolje, også videre. Økologisk kokosnøttolje, samt kokossukker, er noen av de få produktene som snarere slekter mot mat enn mot tilskudd.

Bildet viser noen av produktene man får kjøpt på WeightWorld.no
Kosttilskudd ment for blant annet fettforbrenning og styrket immunforsvar.

Fettforbrenning, detox og immunforsvar

Et sted mellom 100 og 200 produkter utgjør det øvrige utvalget. Tittelen over nevner et par av underkategoriene. Blant produktene man finner her, kan man nevne: Kapsler med eplecidereddik, termogent kosttilskudd, spirilunapulver, ayurvedisk kosttilskudd, hampmunnspray og hurtigfrosset acaipulver.

Gode produktvurderinger

Langt de fleste produktene på WeightWorld har fått gode vurderinger av kundene deres. Ved hjelp av et rangeringssystem (1-6 stjerner) kan man nemlig se hvor godt et produkt har blitt mottatt.

Informasjon om toll

Angående tollkostnader skriver WeightWorld følgende på deres hjemmeside: «Vær oppmerksom på at vi sender varene fra vårt lager i England, og at ekstra toll og merverdiavgift (moms, mva.) kan bli lagt på pakken når du tar den inn i landet, og utleggsprovisjon til transport firma.»

Man kan også lese at det ikke er toll på kosmetikk, hud- og hårpleieprodukter, men at man må betale mva. på 25 % dersom totalverdien overstiger tollgrensen på 350 kr. Matvarer er også tollfrie, men man må betale 15 % mva. dersom totalverdien overstiger tollgrensen. Les mer om tollreglene her.

Besøk WeightWorld

Sosiale Medier

Du kan følge WeightWorld på disse sosiale nettverkene.

Kontakt WeightWorld

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 80069149

WeightWorld Omtaler

Del dine erfaringer

Du må være innlogget for å kunne skrive omtaler.

Det er ingen som har skrevet omtaler om denne nettbutikken enda.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar