Coolshop skjermbilde

3 Coolshop

Variert utvalg og gunstige vilkår

For øyeblikket har Coolshop kun én elsykkel i utvalget. Her er det snakk om en modell fra merket Vaya, kalt Urban E-Bike UB-1. Denne flamingorosa elsykkelen er en bysykkel som egner seg best i urbane omgivelser. Dette er jo ikke en direkte billig elsykkel, men - du finner ikke denne modellen billigere noe annet sted på nett. Coolshop tilbyr nemlig prismatch. Du får også gratis frakt ved kjøp av denne elsykkelen.

Pris: 12.5 kr Fri frakt: Over 269 Betal med: Bankkort, Faktura, Klarna
Besøk Info
Fra vårt nettverk:

Lån & Kreditt

Jula skjermbilde

5 Jula

Håndtverkerens paradis

Har to billige elsykler i utvalget, nemlig to sykler fra KAYOBA til 8.000 kr. Har ellers ingen andre elsykler i utvalget. NAF kåret en av disse modellene til Best i test (2019) når det gjelder billige elsykler.

Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort, Gavekort, PayPal, Vipps
Besøk Info
Sport1 skjermbilde

6 Sport1

Fokus på ski, løp, sykkel og friluft

Har én billig elsykkel, nemlig en EFINITY-sykkel til 13.000 kr. Har riktignok flere elsykler, men disse koster fra 17.000 kr og mer.

Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort, Gavekort, Vipps
Besøk Info
XXL skjermbilde

7 XXL

Den største sportskjeden i Norden

XXL har et par titalls elsykler på nett. Den billigste elsykkelen i utvalget koster 20.000 kr, og er en hybrid for herrer, fra merket White. Du kan sortere utvalget etter pris for å se de billigste elsyklene. I tillegg kan du sortere utvalget etter kampanje, slik at du ser elsyklene som er på tilbud. Her får du også 3 års gratis sykkelservice med på kjøpet – også når du handler på nett.

Pris: 20.000 - 70.000 kr Fri frakt: Over 1.000 kr* Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna
Besøk Info
Obs skjermbilde

8 Obs

Stormarkedskjede med litt av "alt"

Obs har nærmere 10 elsykler i sitt utvalg på nett. Den aller billigste elsykkelen, fra Diavelo, koster kun 5.000 kr. Denne modellen var ute av lagerbeholdning da denne saken ble skrevet, men du kan enkelt se om den har blitt lagerført igjen (denne informasjonen er oppgitt under hvert produktbilde) når du er inne på kategorien for elsykler.

Pris: 5.000 - 33.000 kr Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort
Besøk Info