Treningsapparater til Hjemmebruk – Kom i Form Hjemme

Finn de beste treningsapparatene på nett

I denne bloggen får du vite mer om hvilke nettbutikker som tilbyr treningsapparater til hjemmebruk, og hvilke som tilbyr best priser, utvalg og vilkår. Å sette opp et par treningsapparater hjemme, trenger ikke å koste skjorta.

Vi hjelper deg med å finne rett nettbutikk

Nettbutikkinfo formidler informasjon om nettbutikker fra et forbrukerperspektiv. Vi har laget utallige lister over nettbutikker vi mener er best innen ulike varekategorier. Utvalg, priser og vilkår er de viktigste faktorene, men omdømme, ekspertise og service påvirker også resultatene. I tillegg til disse listene, hvor du kan lese et kort sammendrag om hver nettbutikk, har vi også skrevet detaljerte omtaler av de ulike nettbutikkene.

I denne artikkelen skriver vi om de beste nettbutikkene som tilbyr treningsapparater og treningsutstyr til hjemmebruk. Dessuten gir vi deg noen av våre beste produktanbefalinger når det gjelder treningsapparater du kan bruke hjemme.

De beste nettbutikkene for treningsapparater

Ta gjerne en titt på vår liste over nettbutikker som tilbyr treningsapparater generelt. Her vil du se at Training365.no ligger øverst. Utvalget deres er nemlig stort, variert og omfatter alle treningsapparatene vi har skrevet om. Gymgrossisten ligger på en andreplass, mye takket være lav grense for fri frakt, gratis retur og ikke minst prismatchen deres, som garanterer lavest pris på det norske nettmarkedet.

Vi har også laget tilsvarende lister for spesifikke treningsapparater. For enkelhets skyld kan vi jo skille mellom styrkeapparater og kondisjonsapparater. I tillegg kommer vi tilbake til diverse treningsutstyr som faller utenom denne kategoriseringen.

Styrkeapparater til hjemmebruk

La oss først nevne at vi har skrevet en mer generell liste for styrkeapparater. Her kan du lese om hvilke styrkeapparater de ulike nettbutikkene tilbyr. I tillegg har vi nevnt aktuelle salgsvilkår og annen nyttig informasjon.

For mange er en såkalt multigym en god løsning for hjemmebruk. En multigym er et apparat som er designet for flere treningsfunksjoner. Det er ikke uvanlig at en god multigym gir deg muligheten for et par titalls ulike styrkeøvelser. Ved å samle så mange øvelser i én maskin, utnytter du både plass og penger på en effektiv måte.

Finnlo Bio Force: Lydløs, allsidig og skikkelig solid kvalitet – her får du definitivt mye for pengene.

Anbefalt multigym: Finnlo Bio Force, som i 2019 vant en svensk kåring over de beste multigymmene. Modellen bruker et hydraulisk motstandssystem, som gjør treningen både lydløs og smidig – uten at du må styre med vektskiver. Denne modellen er designet for mer enn 100 ulike øvelser, og er dessuten ganske rimelig sammenlignet med tilsvarende multi-gymmer. Pris: 14.400 kr. Les mer om Finnlo Bio Force på Traning365.no.

Treningsbenker er et annet populært alternativ, som kan benyttes til vanlig benkpress, men også til en del andre øvelser. Noen foretrekker klassiske benkpressbenker, mens andre foretrekker skråbenker. En skråbenk omtales ofte som incline bench på engelsk, men ofte kan slike benker også kalles fleksibenk – ettersom de kan brukes som både flatbenk og skråbenk.

Det finnes også styrkeapparater som er designet for å trene spesifikke muskelgrupper. Her kan vi trekke frem knebøystativer, som selvsagt er ment for klassiske øvelser som knebøy, men som også kan brukes til utfall med vektstang og lignende øvelser. Training365.no utmerker seg også her, først og fremst med klart best utvalg. Ta gjerne en titt på den aktuelle kategorien deres, kalt power rack.

Kondisjonsapparater til hjemmebruk

Der noen trener styrke, er det andre som foretrekker å jobbe med kondisjonen. Det finnes mange alternativer innen denne kategorien. Blant annet kan du sjekke ut vår liste over trimsykler.

Her vil du oppdage at vi har skrevet som airbikes, som har blitt så populære de siste årene. Disse syklene er basert på et luftmotstandssystem, som innebærer at desto hardere du tråkker, desto mer motstand vil du få. Dette systemet gjør syklene ganske fleksible, slik at både nybegynnere og eksperter kan møte tilpasset motstand.

airbike-hjemmebruk
Schwinn Airdyne AD2: Den rimeligste airbiken i utvalget til Gymgrossisten. Du finner den ikke billigere noe annet sted på nett, Gymgrossisten tilbyr nemlig prismatch.

Anbefalt airbike: Schwinn Airdyne AD2 er den rimeligste modellen hos Gymgrossisten. Dette vil være et tilfredsstillende kjøp for de aller fleste. Modellen er utstyrt med en ubegrenset høy, luftbasert motstand, i tillegg til flere spennende funksjoner. Her får du også fri frakt og prismatch. Pris: 9.500 kr. Les mer om Schwinn Airdyne AD2 på Gymgrossisten.no.

Ellers skal det også nevnes at vi også har skrevet om nettbutikker som tilbyr ergometersykler og spinningsykler, som også er populære treningsapparater til hjemmebruk. Det finnes imidlertid langt flere kondisjonsapparater på markedet.

Tredemøller ser aldri ut til å gå av moten. Dette apparatet kan brukes til både gåing, jogging og løping. Nå i dag har du utallige valgmuligheter når det kommer til både prisklasse, varemerke og funksjoner.

Ellipsemaskin, også kalt crosstrainer, er et treningsapparat av den nyere sorten. Mange treningssentre landet rundt har i løpet de siste årene utstyrt seg med ellipsemaskiner, et apparat som aktiverer store deler av kroppen og som derfor fungerer særdeles godt som et kaloriforbrennende kondisjonsapparat.

Samtidig kan du også sjekke vår liste over nettbutikker som tilbyr romaskiner. Romaskiner er et spesielt populært treningsapparat for hjemme-trening. Dette skyldes nok at mesteparten av kroppen blir aktivert under bruk, både ben, kjernemuskulatur og mer. I tillegg er treningen er tidseffektiv, samtidig som du selv kan styre intensiteten.

La oss også trekke frem stakemaskiner. Dette treningsapparatet egner seg nok bedre de spesielt interesserte. En stakemaskin er nemlig designet for å kopiere bevegelsesmønstrene du utfører ved skigåing og staking. Passer perfekt for dem som ønsker å ivareta skiformen i sommersesongen.

Vi må heller ikke glemme stepmaskiner, som også kalles for trappemaskiner eller gåmaskiner. Dette treningsapparatet er ment å simulere gåing i trapper. Denne treningsformen er nok mest populær hos damene, og bidrar til å trene lår, legger og rumpe. Fungerer fint til hjemmetrening, og kan enkelt kombineres med TV-titting.

Abilica Core Step 360: Denne stepmaskinen styrker både rygg og de skrå magemusklene.

Anbefalt stepmaskin: Abilica Core Step 360 passer perfekt for deg som vil trene kondisjon, men som også vil styrke muskulaturen i rumpe, lår, legger og mage. Abilica er kjent for sine solide treningsapparater. Skjermen gir deg info om tid, antall skritt og kaloriforbruk. Pris: 1.900 kr. Les mer om Abilica Core Step 360 på Training365.no.

Når vi først er inne på kondisjonsapparater som er ekstra populære hos damene, må vi også nevne vibrasjonsplater, også kalt vibrasjonsmaskiner. Dette treningsapparatet er designet for å kontrahere musklene dine. Vibrasjonene, eller svingningene om du vil, gjør at musklene blir aktivert i hele kroppen. Særlig ryggmusklene styrkes av dette apparatet, noe som kan føre til bedre ryggmuskulatur og bedre holdning.

Les gjerne også vår sak om treningsutstyr du kan bruke hjemme. Her får du tips om hva slags utstyr som egner seg til hjemmegymmen, annet enn treningsapparater selvsagt, som vi har vært innom i denne saken. Dessuten får du, i likhet med denne saken, også noen tips om hvilke nettbutikker som er aktuelle.